Zubní ordinace
Čechova 252, Velvary

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Zubní ordinace Váček

Paní zubařka Flusserová byla velmi příjemná, pomohla mi hodně se zánětem, kdy mi to i umrtvila. Mohu jedině doporučit.

Mladá paní doktorka je velmi milá, jemná, citlivá....Vadí mi, že i když se objednám na určitou hodinu, stejně tam pak i 2 hodiny čekám a proto už měním za jiného doktora.

Necitlivá, odmítá umrtvovat se slovy " nevím, kam potom vrtám " asi to pozná podle škubání bolestí. Během vrtání nepoužíva odsávačku, věčne z ní táhne alkohol... Jediné co mě u paní doktorky drželo byla její dcera, ke které se opravdu nedá objednat. Naštěstí teď už chodím k jíne zubařce.

Výborný, šikovný stomatolog s letitými zkušenostmi, na opravy atd. se skoro nečeká, nikam to nevozí, protože mají laboratoř hned ve vedlejší místnosti, takže super! Žádné, že jste bez zubů týden, než to z laborky dojde zpět. A ceny naprosto směšné oproti jinde.

Je to anděl, a její dcera je učiněná jemnost, škoda ,že jsou ve Středočeském kraji a mají za hejtmana psychopata Rátha. Veškerou práci slušných lékařů ničí, a to má svoji nemocnici.