Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Štěpánka
Pan doktor ukončil můj velice zdlouhavý porod. Nebo lépe řečeno porod zrychlil a vůbec rozhodl, co a jak. Seznámil mě s fakty a dal mi na výběr. Co asi hodně pacientek úplně nedává je jeho velice osobitý "humor". Mezi stahy se to špatně poslouchá. Nicméně nejdůležitější je pro mě výsledek a fakt, že lékař evidentně ví, co dělá a mohu mu důvěřovat. Jinak byl příjemný, chápavý a jak řekl, tak se taky stalo.
milacek991
Moc Panu doktorovi děkuji a jsem ráda že zrovna on byl u zrození mého synka. Během chvilky byl prcek na světě
Petra
Pan doktor je odborník na svém místě. Na těhotenskou poradnu a doufala jsem, že i na porod (což nakonec nevyšlo, tehdy byl ještě primář a musel k rizikovému císaři) jsem k němu jezdila z Prahy.
Ili Hender
Pan doktor je opravdu skvělý lekar, velice mily, vtipny, pozorný a hodny. Kdybych mohla, tak bych už nikdy k žádnému jinému nešla. Velice doporucuji.
kettynne
pan primář je na svém místě správně! byl mi u porodu a nemohu si stěžovat, i šití dělal co nejlépe uměl! Snaží se každému vyhovět, je šikovný a pozorný! a to že vtipkuje, alespoň není nudný a netváří se jako muchy sežerte si mě! dokáže povzbudit!
vyskovska.zuzana
k panu doktorovi chodím dobrých 26let. Za celou tu dobu nemohu proti němu, ani sestřičce říct nic záporného. Jeho přístup ke mě, (jako pacientce se kterou měl dost velkých a závažných zdravotních problémů) byl vždy na profesionální úrovni. Jeho humor mi nevadí, používám ten samý. Důležité je, že kdykoli je mi špatně, mohu se na něj kdykoli obrátit a on mi pomůže. Mohu PANA primáře všem bojácným jenom doporučit.
jvalikova
Pan primář je opravdu PAN s velkým P.Díky němu se mi narodil v únoru zdravý syn.Celý den za mnou chodil a nakonec k ránu přišel,že mě nebude trápit vyvoláváním a těhotenství zakončí sekcí,která nakonec byla nutná i díky mému diabetu.
Moc moc děkuji.
martina
Nikdy nebudu moci dost poděkovat panu Žižlavskému za své děti.Díky němu skončilo naše sedmileté trápení provázené potraty a narodila se nám krásná dcera i bez zkumavky.Možná i díky svému humoru,ve kterém bere vše s lehkostí jsem přestala mít strach "co zas bude"i já.K dceři se nám narodil i chlapečekKaždý má právo na názor a ten můj je víc než pozitivní......díky Vám pane doktore jsme už víc než dvanáct let moc šťastní.Přeji Vám moc spokojených pacientek.
slunce
nadmíru spokojená.
kontroly probíhají v pořádku
porod taktez probihal v ramci moznosti s me strany ale pan primar zizlavsky byl neuveritelne peclivi,mel prisluzbu a nemusel byt v nmocnici ale ponevac jsem jeho pacientka chtel si me odrodit sam..
a jsem za to stastna.. chytit u porodu BARTLA radeji se zbalim a budu rodit doma..
celkove zhrnuti k primari.. NADMIRU SPOKOJENA!!!!
Tereza
S panem Žížlavským nemám vůbec dobré zkušenosti. Spíše než normální léčba je to léčba šokem. Když mi v 15 letech dělal ultrazvuk a oznámil mi, že jsem těhotná, nevěděla jsem jestli si dělá srandu. Přemýšlel, jestli mi má ještě vzít krev. Tak mi vzal krev a za dva dny jsem jela do nemocnice na nějakou injekci. Těhotná jsem samozřejmě nebyla. Další návštěvy tohoto doktora, další arogantní řeči, prostě hrozné chování k pacientkám. Další minus je sestřička, která je stejně protivná jako on. Čekat jen na recept 3 hodiny? Hodně dobré...