Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily revmatologů v okolíCeník
J.
11/2023 jsem v šílených bolestech celého těla navštívila revma. oddělení, Doktor mi předepsal silné prášky proti bolesti, které mi opakovaně předepisoval. Ukončil moji léčbu ještě před začátkem léčby, nebo před stanovením diagnózy a poslal mě zas jen k obvod. lékaři. Později jsem šla na vyšetření do F. Nemocnice v HK, kde mě oznámili diagnózu - Časná revmatoidní artritida a prášky co beru, jsou silně návykové (první dny po vysazení byli opravdu úmorné) skoro celý rok jsem byla na PN a trpěla v bolestech a nyní v říjnu 2024 jsem šla na alergologii, kde na otázku máte nějaké vážné onemocnění? jsem odpověděla: ano - revmatoidní artritidu. Pan doktor mě začal zvýšeným hlasem vyvracet moji nemoc, že se rozhodně nejedná o toto onemocnění a nezajímaly ho jakékoliv další detaily/lékařské zprávy apod. Byl nepříčetný a dokola tvrdil, že se rozhodně nejedná o tuhle nemoc. Což po celém roce utrpení a bolestí bylo až úsměvné. Rozhodně nedoporučuji!! Pan doktor je arogantní a v mém případě k ničemu.
Jana
Pana doktora jsem navštívila se synem kvůli mému podezření na alergii.
Syn je jinak zdravý, nebývá vůbec nemocný, rád sportuje, jenom na jaře kýchá.
Chtěla jsem zjistit, čeho se máme vyvarovat, na co by mohl být alergický.
Byl synovi udělá kožní a dýchací test.
Z toho vyplynula alergie na kočku a nějaké rostliny.
Pan doktor Vrba, aniž by mi cokoliv vysvětlil, řekl že syn je astmatik a okamžitě předepsal léky a inhalátor, který máme používat dvakrát denně.
Když jsem se zeptala, proč má syn užívat léky a 2x denně dýchat kortikoidy, když mu nic není, už se se mnou pan doktor nebavil a vykázal mě z ordinace. Prý je má užívat preventivně.
Krásný příklad, jak vyrobit pacienta.