Praktický lékař LPC Eden
Vršovická 75a, Praha

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Umístění: Praktický lékař LPC Eden Jiný

Výborný praktik s velmi příjemnou sestrou. Velmi pečlivý, s citlivým a odpovídajícím výběrem léčby.

Umístění: Praktický lékař LPC Eden Jiný

Ve svém životě jsem zažil mnoho praktických lékařů. Zde bych chtěl zdůraznit, že nejen tento praktický lékař ale i jeho zdravotní sestra jsou nejlepší tým, který jsem doposud zažil. Nejen profesionalita ale rovněž i prostá lidskost a přívětivé chování, při náporu a stresu, ve kterém pracují, je obdivuhodné. Rovněž musím kvitovat perfektní komunikaci i bezkontaktně: telefonem, e-mailem, elektronickým receptem. Vše přesně a rychle funguje.

Chodím k panu doktorovi více jak 10 let a neznám a plně mu důveřuji. Je to velmi dobrý diaknostik a jako lékař skutečný odborník o čem se přesvědčila několikrát celá naše rodina. Možná si v čekárně chvíli počkáte, ale musíte si uvědomit, že lékař, který pracuje téměř nepřetržitě desítky hodin týdně, je opravdu jen člověk.

Jsem u Šmatláka asi 20 let. Praktický lékař, jak má být (nebo alespoň jak já si představuju). Vyšetří, přeptá se, doporučí, léky předepíše. Nedělá to jak z jedoucího vlaku, takže holt si v čekárně občas počekám, ale v ordinaci jsem pak také přiměřeně dlouho. Hippokratova přísaha není vstup do řádu matky Terezy, takže občas člověk musí něco zaplatit (docela mi jsou nepříjemné ty nabídky vyšetření nějakým CPC či co za 150 Kč, které jsou leckdy zbytečné). Ale přiznejmi si, každý z nás peníze řeší, takže pan doktor si chce také vydělat. Takže já bych neměl a za to CPC strhávám jednu hvězdičku.

Váženého pana Šmatláka skutečně nemohu doporučit. Arogantní chování a přístup k pacientovi je skutečně otřesný. Kdykoli přijdu do ordinace, musím čekat, až si pan doktor vyřídí své soukromé hovory/ korespondenci, mně si vůbec nevšímá. Myslím, že jeho jediným cílem je vytěžit z pacienta co nejvíce peněz, důkazem je toho už jen zmíněný přístroj na CRP - za vyšetření tímto přístrojem si účtuje 150 Kč, přestože je jinde vyšetření tímto přístrojem zdarma (je totiž většinou proplácené pojištovnami). Je mi líto ostatních pacientů a nejvíc je mi smutno z toho, že tento lékař, přísahajíce k Hippokratovi, tak hrubě porušuje veškeré zásady lékařské etiky...

Dobrý a slušný lékař...a těch není v dnešní době moc!!!

Jeden z nejlepších praktických lékařů. Orientuje se v moderní léčbě, a je obeznámen s širokou problematikou léčebných prvků.

MUdr. Šmatláka znám více nž 20 let, vím, že je dobrý lékař, spolehlivý a je důležité , že má i zdravý tzv. selský rozum. Je dobrý diagnostik. Určitě nikdo nepochybí, když se se svým zdravotním problémem obrátí na tohoto lékaře.

JUDr.Vladimír Hájek ... 17.9.2010

viz níže-jste blbec nebo komunista, což je též.K Dr Šmatlákovi nelnu,ale jako lékaře jej respektuji a nemyslím si,že jeho osoba je námětem před-po volebních diskusí

vstřícné, férové a ochotné jednání na rovinu.Profesionalita, bez zbytečných "keců". Můžu jedině doporučit.