MUDr. Václav Ryba

Zubař Více

Týn nad Vltavou 1 adresa

Stomatologická ordinace

Sakařova 755, Týn nad Vltavou 37501

Nejlepší zubař! Opravdu šetrný, pečlivý, starostlivý... Je schopný Vás objednat na 5 ráno, ať je všední den nebo ne. Také Vám zavolá klidně každý den a zeptá se, jak co bolí a jak se cítíte. Jediný schopný Doktor s velkým D v Týně.

Velmi příjemný a šikovný stomatolog.Je to radost navštívit jeho ordinaci a nechat se ošetřit! Neexistuje den ani hodina kdy by na pacienta neměl čas.Zlaté citlivé ručičky!
    J.Skok s rodinou

Ryba miluje zubařinu,protože je tam každý den i soboty a neděle.Opravdu jsme s ním spokojeni a milý k dětem i sestřička je dobrá.

Pan Václav Ryba je nejen výborný lékař,ale i opravdu zkušený odborník.Jsem rád,že patřím mezi jeho pacienty.

• Doktor Ryba je nejlepší,nejcitlivější a nejlidštější lékař,jakého znám.Jsem ráda,že jsem u něho zaregistrovaná.

• Pan doktor je stomatolog na svém místě.Chodím k němu už 18 let a nemám proti němu jedinou výhradu.Ošetřuje celou moji rodinu,dokonce ani 4,5 letá dcerka se ho nebojí a nechá se bez problémů ošetřit.Je to odborník který je i hodný a slušný k pacientovi,což se dnes často nevidí.Sestřička je taky fajn.Za sebe můžu pouze doporučit.

• Souhlasím se všemi předchozími příspěvky. Pan doktor Ryba je opravdu velký odborník, příjemný, vždy ochotný pomoci při jakémkoli problému.Pro něj nic není nemožné.Jsme moc rádi, že takového pana doktora máme!!!

• Pečlivý, lidský, kupodivu se u něj na rozdíl od kolegů téměr neplatí

• výborný lékař, člově na svém místě

• Výborný profesionál, lékař na svém místě, který je velmi vstřícný a ochotný k pacientům. Zákroky jsou téměř vždy bezbolestné, čekací lhůty mi nevadí, protože vím, že na takového lékaře si ráda počkám. Je totiž velmi pečlivý a důkladný a navíc vše pacientovi vysvětlí. Jen je mi líto, že se nevěnuje estetické stomatologii, což i chápu při jeho vytíženosti!!! Rozhodně mu nejde o to (narozdíl od ostatních stomatologů), aby pacientovi vyluxoval peněženku, což je i možná důvod, proč estetickou stomatologii nedělá :-).I když zde bych si ráda připlatila,protože tento lékař má opravdu zlaté ruce. Ale i když estetiku nedělá, rozhodně Vám zachrání každý zub, který se ještě zachránit dá.