Ord. praktického lékaře stomatologa
Husova 647, Louny

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Pan doktor je nejlepší stomatolog ke kterému jsem kdy chodila, díky němu jsem se přestala bát, začala chodit pravidelně na prohlídky a více pečovat o chrup.Sestřička je také velice příjemná a hodná :) Škoda že už končí, nedovedu si představit že budu chodit k někomu jinému :(

Naučila jsem se díky němu chodit pravidelně na kontroly, protože i předtím jsem měla problémy se strachem ze zubaře (asi jako každý). Poradí, je příjemný a hlavně profesionální. Když jsem se k němu dostala do ordinace, po pěti letech od poslední návštěvy zubaře (moje zuby podle toho taky vypadaly), neřekl jediné slovo, kterým by mi to vyčetl, jen řekl, že je potřeba opravdu chodit pravidelně, jinak by z toho mohly být špatné zdravotní následky. To je úplně jiný přístup od doktorů, kteří dělají, jako by je pacient obtěžoval a seřvou ho i za špatně uvázanou šálu.

Nejlepší zkušenosti, ohleduplný, taktní, profík.

Bez žádných problémů, velmi dobrý stomatolog. Kdyby měl více míst,tak by tam chodilo celé okolí Loun.

Opravdu velmi vstřícný přístup pana doktora mne zbavil strachu ze zubařů a i po odborné stránce - ochotný zodpovědět moje dotazy stylem zdravého rozumu převládajícím nad vnucováním nejnovějších trendy výstřelků za účelem zisku. Doporučuji všem, ale pan doktor, myslím, již nové pacienty nepřijímá. M.Novotná

vřele doporučuji

dobry

výbroný stomatolog, a hlavně nemá dlouhé čekací doby od objednání.

Bez komentáře

Velmi se zubařů všeobecně bojím, ale od té doby, když jsem kvůli strachu několik dnů trpěla a skončila na pohotovosti, kde jsem narazila na MUDr. Ptáčka, přeregistrovala jsem se k němu a nemůžu si ho vynachválit. sice strach nezmizel, ale návštěva u něj už není nepřekonatelný problém.