Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Ales_01
Pan doktor Podolský je naprosto úžasný, ochotný a velmi trpělivý, sestřička je také báječná, zkrátka kéž by bylo více takových skvělých, profesionálních a příjemných lékařů !!!!!!
K tomuto lékaři chodím se svými třemi dětmi již 13 let a jsem maximálně spokojená.
Svým laskavým přístupem je příkladem pro všechny ostatní. Všechny dotazy rád zodpoví a pokud něčemu neporozumíte, rád Vám vše vysvětlí.
Také si myslím,že je pan Podolský nejlepší pediatr v Děčíně,chodím k němu 6 let a už s dvěma syny a naprostá spokojenost!Vždy mě dokázal uklidnit a perfektně poradil,je milý,hodný na děti a na to,kolik má práce ještě s kardiologií,není nikdy nervozní!!
Pan Podolský taky patří k nejlepším doktorům co znám! Milej, hodnej, zábavnej, vtipnej. Vždycky mě dokázal uklidnit a rozesmát když sem se bála jakýho koliv zákroku u něj. A taky mi vždy pomohl a umí léčit. Z něho by si ostatní řezníci co jsou v naší Děčínský nemocnici měli vzít příklad! takže já doporučuju. petra Kolibová
Nadmíru spokojení. Děkujeme.
Nejlepší doktor, velice ochotný a milý a sestřička též.
Samara
k Panu doktorovi chodim pomalu rok jsem rada že k Panu doktorovi chodim:) pan doktor je hodny a dokaže pomoct... Sem rada že mužu chodim k panu Podolskymu..
Veve
Pan doktor je velice příjemný, ochotný, vždycky vše vysvětlí a hlavně tak, aby to člověk pochopil.
super
super
gabik
Skvělý lékař, doporučuju :)