Praktický lékař pro dospělé

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí
Praktický lékař pro dospělé
Blanická 187/983, Ostrava

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Pan doktor je svědomitý a milý lékař ,před tím jsem chodila k závodní lékařce a když jsem hledala lékaře někde blíže tak mi všichni říkali a posílali mně právě k panu doktorovi Pikovi jsem u něj sice krátkou dobu ale už bych neměnila jsem spokojená děkuji vám pane doktore .

Doufáme ,že nás všecky pan doktor Pika přežije ,protože lepší lékař se ještě nenarodil.Člověk v jeho čekárně nikdy dlouho nečeká a když k němu příjde do ordinace setká se s usměvavým,vstřícným lékařem ,který má hlavně i srdce a při odchodu se vždy zasměje a posranduje což je velmi důležité pro pacienty.Veselá mysl poloviční zdraví a hlavně to zdraví mu všichni přejeme.Věra K.

Vdůsledků stěhování jsem změnil velmi dobrou.svědomitou lékařku ačekal jsem co bude u nového p.doktora.p.doktor PIKA na mě zapůsobil velmi vstřícnym-přátelským přístupem a profesionální stručnosti. Taktéž i jeho zdrav.sestra se chová k pacientům s velkým profi.přístupem Jsem spokojen a vřele doporučují. L.P.

T

Přímý, laskavý lékař, který ví co dělá a hlavně ví jak se chovat. Přátelský přístup, ochota a hlavně stručnost - žádné hodiny a hodiny strávené v čekárně. Jen maličká výtka - občas píše ATB i na "rýmečku". Nepovažuji to za něco špatného, jen antibiotika špatně snáším a beru je už tak, poměrně často - nekonečný boj s angínou.

Lékař, který dokáže pomoci a snaží se Vám ze své profese pomoci . Po dvaceti letech jeho odborné péče nemám k jeho péči žádné výhrady

Pan doktor Pika je lidský a má k pacientům velmi pozitivní přístup. Má pochopení a sociální cítění, což je v dnešní době vzácné. Přeji mu hodně zdraví a elánu. Hana Rakusová

Je to výborný doktor , ktery vás vždycky vyslechne, poradí, pomůže a ke kterému se vždycky ráda vracím :-)nikdy se k vám neotočí zády a nic nenecha jen náhodě a pořádně vše vyšetří. Neměnila bych i kdybych se měla stěhovat :-)

bohužel nejsem pacientkou pana doktora a neměla jsem ani tu čest poznat ho osobně.. ale jako laborantka jsem s ním hodněkrát mluvila po telefonu ohledně výsledků pacientů a vždy mě dostal jeho okouzlující pozdrav do telefonu: "dóbrý dén, sluníčko.." už z hlasu z něho čiší pozitivní nálada.. věřím, že stejný přístup má i ke svým pacientům.. a jako lékař je určitě taky skvělý.. jinak by si ho pacienti z Proskovic a okolí tolik nechválili.. prostě člověk na svém místě :-)
pavlína Kochová

Jak jsem se vdala, přestoupila jsem k panu doktorovi do péče, je u něj dá se říct celá naše rodina a všichni jsou s ním nadmíru spokojení. Díky jeho péči a starostlivosti mi byla zjištěna možná bohužel, závažná nemoc a ted už pod dozorem odborníků mohu trochu normálně žít. Takže ještě jednu velké díky panu doktorovi a budmě pacienti rádi, že ho máme.

K panu doktorovi chodím už 18 let. Vždycky dokéže poradit, pomoct a hlavně dokáže se usmívat. Ať mi bylo sebehůř stačil jeden jediný úsměv a hned jsem se cítila lépe. Neříká se náhodou ,že smích léčí? A co se jeho odborné stránky týká nemám jedinou výtku. O své pacienty se vzorně stará - bere nás jako rodinu. Pane doktore děkuji že jste! Šrůtová Andrea