Ordinace
Šolcova 681/23, Ostrava

Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí

Panu doktorovi děkuji za nedělní noční. Po telefonní konzultaci mi doporučil se psem přijet a po zhruba půlhodině jsem mohla jet zpátky. Bohužel to nebylo poprvé, co měl pes tento problém, bylo to ale poprvé, co jsme byli u pana doktora Petra, hlavně i díky jeho ochotě pomoci i mimo ordinační dobu. Mohu tak porovnat práci a postup více lékařů. Náš pes neměl penis nikdy dřív v tak šíleném stavu, přesto si s tím pan Petr poradil rychle a pro psa myslím i nejšetrnější cestou.

Nikdy více. Byla jsem s morčátky jen na stříhání drápků - jeden ustřihl moc až tekla krev a na zadní nožičce střihl morče do prstu a to se ani nepohlo. A dělal jakože nic. A pak řekl že to máme vydesinfikovat doma. A chtěl po nás ještě 100 kč. UŽ NIKDY K TAKOVÉMU otrávenému doktorovi ... jsme opravdu znechuceni

Mám velmi dobré zkušenosti. Sehnat v Ostravě veterináře, který je Vám ochoten pomoci i ve 3 ráno je celkem problém. Našeho psa tehdy srazilo auto. Pan doktor byl velmi ochotný, psa přijal, vyšetřil, ošetřil. Byl velmi milý i přes pokročilou noční hodinu. Já jsem tedy byla velmi spokojená. Vřele doporučuji. Několikrát jsme byli i u paní doktorky a taky vše v pořádku.

To my máme s panem doktorem velmi dobré zkušenosti. Už 2x nám ošetřoval dva různé psy a vždy velmi dobře a s velkým úspěchem. Fenku po zánětu dělohy úplně vyléčil a zachránil jí okamžitou operací život. Ochotně přijel domů i k dalšímu pejskovi. Možná, že se někomu nelíbí ordinace , ale ceny nejsou nějak vysoké. Má u sebe i pan í doktorku a ta je také velmi příjemná a znalá věci ve svém oboru. Tak je možné, že někdo není spokojený, ale to se vyvíjí i od povahy lidí a nemoci zvířete. Já jsem spokojena. Potana.

S tímto veterinářem mám jenom dobré zkušenosti. Přijel nás i pozdě večer, což byla úleva. Mého pejska ošetřil, byl ochotný a příjemný. Doted k němu chodím na prohlídky a já i můj pejsek jsme spokojení. Takže všem ho vřele doporučuji.

Ž

Mám výbornou zkušenost s panem doktorem. Přijal nás o víkendu, kdy jsme nemohli nikde v Ostravě sehnat pohotovost, naši fenu vyšetřil, hned určil diagnozu - zánět dělohy a hned ji taky operoval. Myslím, že jí zachránil život. Opravdu dobře vykonaná práce.

Mému psovi napravoval zlomeninu ramenní kosti. Napravoval ji takovým způsobem, že ji zafixovat do obrovské bambule a tím výstavnímu psovi nohu úplně zkřivil a ještě ji má kratší o 4 mm. A co se týče ceny, tak si člověk musí šáhnout hluboko do kapsy...Mám pocit, že celou péči odbyl a v pracovní době několikrát nebyl v ordinaci. Opravdu nedoporučuji...

Nedoporučuji! Psa, který po pádu silně kulhal, zrentgenoval naprosto špatným způsobem (jiná poloha, kyčel rentgenovaná z boku!). Jako diagnózu určil naražení. Po dvou týdnech nepřestávajícího silného kulhání a bolestí jsme vyhledali jiného veterináře, který jako diagnózu určil nadvakrát zlomený krček! Neochotu MVDr. Petra a jeho negativistický přístup ke zvířatům bych ještě prominula. Ovšem neznat po 6 letech studia základní polohy pro RTG kyčlí - to už je opravdu napováženou. Vrátit diplom a vyhýbat se zvířatům obloukem, to je to jediné, co bych mohla tomuto veterináři vzkázat.

dobrý den, pořídili jsme si pejska a museli jsme tedy vyhledat veterináře. při návštěvě tohoto dr., jsme byli v šoku, výraz typu "zase někdo otravuje" a pak ten přístup a ochota. pes i my byli znechucení. nikdy více!!!!!!! kdo může, doporučuji jděte jinam. naše příští návštěva vedla do ordinace dr.Vrány - šenov a naše spokojenost nezná mezí, pochopí, pomůže i o půlnoci.