Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
K panu doktoru Mengelemu ( MAcurovi ) bych doporučoval chodit lidem, kteří milují ponižování a bolest.
Mojí malé dceři byl 1 rok když měla virové onemocnění kůže ( moluska ).
1) Ihned začal léčbu seškrabováním pupínků chirurgickou lžičkou.
2) hlasitě společně se svou zdr. sestrou ( dominou ) nadávali mé ženě, že nepřišla dříve ( pan doktor Mengele je ve své ordinaci pouze jedno dopoledne v týdnu, možná naštěstí ).
3) Aby sugestivně dokázali jak tento zákrok dítě bolí, demonstrovali tento lékařský zákrok na kůži mé ženy se slovy " podívejte se jak to bolí ".
Moje žena v tu chvíli neměla sílu na odpor, byla v absolutním šoku a po ošetření odcházela s krvácejícím dítětem z ordinace v náručí.
Léčba tímto lékařem, který by se jistě osvědčil v letech 1939-1945 dopadla tak, že se pupínky na kůži mé dcery šířily dále.
Zvolili jsme tedy alternativní postup léčby a to nijak neinvazivní metodou, potírání kůže betadinou. Během 14 dnů bylo po infekci.
Vzkaz : "Pane doktore, možná byste měl zvážit, jestli ještě chcete lidem tímto způsobem pomáhat".
P.P.
Netroufám si hodnotit pana doktora jako odborníka,někdy pomůže napoprvé někdy to chvíli trvá,možná co se odbornosti týče najde se v Pdy jiná kožní lékařka,která je sice možná odbornice v oboru,ale zase její přístup je jen pro pacienty s opravdu "hroší kůží"!!! u pana doktora oceňuji především jeho velice lidský přístup k pacientovi kdy vše v klidu vysvětlí-připadám si jako když mluvím s tátou a ne s doktorem :)
co u něj ale opravdu nedoporučuji je odstranění bradavic a nejsem rozhodně sama!
Byla jsem u něj dvakrát a ani jednou mi nepomohl. Vždycky se tvářil, že je to banalita, která s jeho účinnou mastičkou je do druhého dne pryč, ale zázrak se nikdy nekonal. Musela jsem vyhledat jiného lékaře. Sestra hrozná.
ts
Výborný kožař. Vždy mě i mému partnerovi vše vysvětlil tak, aby jsme rozuměli, co nám vlastně je. Snažil se o řešení problému do detailů. Dokonce nám pomohl i s gynekologickými problémy víc, jak má gynekoložka. Akorát sestru v ordinaci bych vyměnila:-)