Pekařská 53, Brno
Bulharská 29, Brno-střed, Brno
Nazory
M.K.
MUDr. Kůra je vynikající odborník, před 15ti lety mě zachránil před operací kolene a od doby, kdy mě léčí koleno funguje uspokojivě. Když přijdu s novým problémem, diagnózu určí rychle a přesně, nemýlí se.
Matylda
Jednu hvězdičku dávám Dr. Kůrovi za velmi rychle vystavenou lékařskou zprávu i mé vyšetření. Doklad vystavit mu netrval snad ani 2 minuty :-). Samotné vyšetření však byla naprostá katastrofa, mám pocit, že mě vyšetřil kvalifikovaným odhadem už pohledem do čekárny dopředu, asi aby se se mnou nezdržovat v ordinaci, i když v čekárně jsme seděli jen tři pacienti. Fyzické vyšetření bylo hotovo do půl minuty. Poté mi naprosto arogantně, chladně a bez emocí sdělil, že moje ortopedické problémy vlastně ani žádné problémy nejsou, že je to celkem normální a na mou diagnózu si "velmi rádi stěžují skoro všichni". Navštívila jsem proto jiného ortopeda, který se choval jako opravdový lékař. Mimo jiné jsem absolvovala magnetickou rezonanci a CT vyšetření. Jen pro představu mých, podle Dr. Kůry malicherných potíží, moje pracovní neschopnost trvala skoro 7 měsíců. Je mi to líto, ale opravdu není lékař jako lékař.
Z
ZJM
Tato hektická doba kategorizuje lidi na „o lidech” a „o penězích”. MUDr. Kroupa je empatický, lidský, mimořádný odborník v prvé řadě O LIDECH. Je tomu pár desítek let, co mi zkvalitnil život správnými a včasnými rozhodnutími, tím se mi vryl do paměti natrvalo. DÍKY, ŽE JSTE, DOKTORE!
dooska
Pan doktor V. Kůra mi při akutní blokaci bederní páteře a zjištění posunutého obratle s posměchem sdělil, že se s tím mám smířit. Pan doktor mi byl doporučen jako jeden z nejlepších a k mému velkému zklamání jsem odcházela spíše psychicky zdeptaná.
Děkuji za radu!Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Ž
Žemlička
Dr. Kůru znám již více let z práce. Je to výborný doktor ale hlavně i člověk. Minulý rok mi dělal koleno meniskus a v pohodě. Zkrátka a dobře když k ortopedovi tak k Vaškovi Kůrovi
Jiří
Co chcou ostatní řezat on umí dát dohromady...stačí dělat co vám říká a opravdu dokáže nemožně...
Pan doktor je velice obětavý člověk...Vyléčil komplikovaně zlomenou ruku a mému muži zlomené hlezno.Je výborným odborníkem a zároveň dobrým velice milým člověkem Moc a moc mu děkujeme.
Pan doktor je opravdu odborník jiní lékaři už mě chtěli řezat,ale pan doktor mi řek že se to spravi cvičením a opradu spravilo. Pana doktor je prostě jednička.
Měl jsem tu čest nechat se operovat od pana doktora Kůry poprvé a musím říct,že je to opravdový odborník a velmi příjemný člověk s lidským přístupem. Před operací mě vše srozumitelně vysvětlil,po operaci mě přinesl dokonce snímek provedené operace. I při dalších kontrolách je vždycky příjemný a ochotný,vše vysvětlí a poradí. Jsem moc rád,že mě koleno operoval právě pan doktor Kůra.
Je to vynikající lékař, dokáže vše vysvětlit a je to opravdový odborník. a je také velmi sympatický, i přes bolestivější zákroky člověk vyjde s úsměvem, protože jde od něho dobře naladěn. Všem doporučuji!!!
Upravit nebo spravovat profilObjednejte se na ZnamyLekar.cz