MUDr. Václav Kozák

Stomatologická ordinace
J. Palacha 1970, Kladno

Přiblížit mapu

Umístění: jiné místo

Já si svého zubaře nemůžu vynachválit, od malá k němu chodím a vždy spokojenost. Chodíme k němu celá rodina a nikdy jsme neměli problém! Jen nevíme co budem dělat až tu pan doktor jednou nebude.. !

Velmi příjemný pan doktor s profesionálním přístupem. Je vidět, že jste nepoznali lidi moc jiných doktorů.

N

Chodila jsem k panu doktorovi přes 20 let. Mám od přírody silné a zdravé zuby. Absolutní spokojenost do "prvního problému". 8 x jsem byla s jedním zubem, na kterém pan doktor nic neviděl (krásný bílý), sestra arogantně "vemte si půlku prášku" - já přitom byla celé dny sjetá:-) a v noci nespala. Skončilo to gangrénou ! - na bílém zubu bez kazu ! - a já u jiného zubaře. Jo, rentgen je rentgen.

Nemohu si ztěžovat, vždy kladný přístup, uklidnění a trhání, no to je úplně bez komplikací, žádné následné bolesti po umrtvení. Dle mého názoru, příklad pro některé jiné "zubaře".

Měla jsem již delší dobu podezření, že pan doktor mé zuby "šulí". Na preventivní prohlídce mi pouze vyvrtal kaz, o kterém jsem mu sama řekla, a poslal mě domů, ačkoliv jsem měla podezření, že ani další mé zuby nejsou úplně v pořádku. Vše se mi potvrdilo, když jsem s problémem, který pan doktor označil jako "neškodný pigment" byla na pohotovosti, kde vyšlo najevo, že onen zub je prolezlý kazem. Navíc mohu jen potvrdit předchozá zmínky o pouhém překrytí části kazu plombou.
Jediný případ, ve kterém jsem dosud za 15 let byla vždy spokojena, bylo trhání zubů. Ostatní problémy všem doporučuji řešit jinde.

Musim naprosto souhlasit s mym predrecnikem pod nickem "yrzi". Za 10 let jsem se u MUDr. Kozaka nedockala rentgenu. Az velka bolest me donutila, abych se nechala osetrit u jineho lekare. Vysledek? 1 a pul hodiny na kresle u jineho stomatologa - 3 kazy pod plombami pana Kozaka. Z toho 2 az na dren. Takze jsem podstoupila cisteni kanalku a dalsi radu zakroku, ktere me staly silene penize. A to vse jen 1 MESIC po preventivni prohlidce !! Ale jsem rada, ze uz jsem u jineho stomatologa. Navrat k panu Kozakovi nepripada v uvahu. Pan Kozak je sice mily, ale obavam se, ze mu ujel vlak soudobych metod. Kapitolou sama o sobe je sestra - neuveritelne neprijemna, zadecek od stolu nezvedne, panu Kozakovi nepomuze. Dela jakoby by celou ordinaci ridila...
Pokud chce mit nekdo chlup v poradku, rozhodne tuto ordinaci nedoporucuji.

Y

díky péči pana doktorovi jsem podstoupil čištění kanálků na třech zubech během týdne, vše zkaženo pod výplní. K tomu asi tři další drobné kazy, které jsem na rentgenu viděl i já (dva měsíce po preventivní prohlídce, ze které mě propustil bez ztráty kytičky. Jo kdyby tak u prevence využíval rentgen a pořádně dočišťoval kazy, to by se to žilo. Je moc milý a ochotný, ale v použití moderních nástrojů zůstává tak 15 let pozadu, ono to bohužel na pojišťovnu nejde donekonečna. Než jsem se dostal jinam, dal bych 5 hvězdiček, protože budí opravdu dobrý dojem, ale vystřízlivění bylo trpké - a hlavně velmi nákladné....lidé, bděte!

Kdyby byl každý kritik tohoto doktora tak ochotný, příjemný a poctivý ve své práci, jo, to bych se na ně moc rád podíval.

Pan doktor Kozák je jedinečný. Když vejdete k němu do ordinace přivítá vás milým úsměvem a cítíte se u něho velmi dobře. Je moc přijemný, šikovný prostě samé nejnej. Sestřička Anička je také příjemná a šikovná. Každému doporučuji.

Líbi se mi, že se snaží zuby zachránit a ne hned trhat. Co řekl, vždy se vyplnilo. Perfektní klinik a to v 90% nahradí i rentgen. Sestřička také příjemná, samozřejmě pokud je k ní člověk také příjemný.