Petra
Velké zklamani, vyšetření probíhá tak,že kukneo krku a hned atb. Kojim takže se mi to zda příliš zbrkle. Žádné další vyšetření jako test z krve, vyter krku. Jak říkám, zklamání. Sestřičky jsou desne, když se ohradim, že například tanum verde se podle letaku nesmí, kouká na mě, že by mě zabila.
Když tam pan doktor nemá paní Haničku zvanou primářku a sedí tam s ním Maruška, tak dostanete i vycházky, protože ta by mu to zakázala.
Pan doktor velmi dobrý,příjemný,profesionál,ale ty sestřičky.Nechutné poznámky a poučování sestřičky u okénka a paní primářka(druhá sestřička) je snad jediná v celém kraji, která je ještě s lékařem v ordinaci.Zeptat se na intimní záležitost nemáte šanci.
Dost mne překvapuje, že se u pana doktora musím vysvlékat i z podprsenky. Každý jíný doktor mě zatím vždy zvládnul poslechnout v prádle.Sestra to je doslova katastrofa, někdy čekám, že si vymění místa a na stroji tam bude ťukat on, zatím co ona bude vyšetřovat pacienty.
Dobrý až na sestru není to pak dobré,
xxxx
s panem dokotem jsem problémy zatím nikdy neměl, dokáže pomoct a je hodný. Ale jak píšete vy ostatní, že když vám něco je, tak se vám podívá do krku a dá Vám hned bez dalších vyšetření nějaká antibiotika. Z mého pohledu si myslím, že to není asi moc správné. Antibiotika by se podle mě měli nasazovat, když už nedokážou pomoct po vyšetření klasické léky a v akutních případech. Pro tělo to podle mě není moc dobré,že si pak na ně zvykne a přestávájí pak časem účině zabírat, jak o tom všude píší. Není to určitě ve všech případech stejné, ale nesetkal jsem se s tím poprvé.
Jinak určitě ho můžu doporučit a ničeho se bát nemusíte! Je to doktor, který Vám rád určitě pomůže, poradí a vyléčí vás.
Ahoj
Hana
Pana doktora si velice vážím je hodný a slušný.Celá moje rodina dochází i moje rodiče vždy obětavě ošetřil,děkuji mu za péči.
...
...děsím se doby,kdy odejde do "výslužby"...nikdo tak dobrej tu nikdy nebude....
..no snad ani ne...
....nejlepší "vesnický"doktor z jihu Čech....jen ta "chytrá "sestřička Hanička mu to kazí....