Neurologie, s.r.o.

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí
Neurologie, s.r.o., neurologie
Poštovní 2060, Varnsdorf

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

Pan doktor Jara pracuje tak rychle ze vas ani nestaci prohlednout,jediny co umi je davat obstriky.Me je dava uz 23let a vysledek zadny.Kdyz mu reknete aby vas poslal na poradne vysetreni tak to pry neni zapotrebi.Dnesw jsem v invalidnim duchodu a stale slysim to je v poradku.

Paní která psala předchozí hodnocení měla naprostou pravdu. Přístup pana doktora je velmi perfektní. Nejenom že vás vnímá při vyšetření, ale dovede v rámci vašich možností nabídnout tu nejlepší možnou péči. Většinou nemám s doktory špatnou zkušenost, ale takhle dobrého doktora sem ještě nezažil. Opravdu sem si připadal jako by mě znal a měl sem protekci. Vřele doporučuji každému i když je fakt že čekací doba je úmorná.

Většinou na těchto stránkách čteme kritiku na příslušného lékaře.
Já bych naopak chtěla sdělit širší veřejnosti pravý opak.
Už poněkolikáté jsem byla nucena s ustavičnými problémy páteře vyhledat pomoc odborného lékaře.
Protože jsem už v předchozích případech měla dobré zkušenosti s medikací zmíněného lékaře, tak i celého jeho kolektivu a zdravotního personálu, opět po několikaleté odmlce jsem se na MUDr.V.Járu obrátila o pomoc s bolestmi páteře.
Jeho přístup k pacientům je neformální a velmi srdečný. Cítím se v jeho ordinaci jako bychom byli dlouholetými přáteli. Jeho předepsaná léčebná terapie mi vždy pomohla a tak tomu bylo před nedávnem.
Není to však jen jeho zásluha, ale především velmi nezanedbatelnou roli v tom hrají rehabilitační sestry. Nejenom že své práci jsou oddány se vším všudy, ale mají nebývale příjemný přístup ke všem pacientům.
Nemohu nezmínit velmi pěkné prostředí, v kterém se neurologická klinika nachází. Dvoupodlažní budova poskytuje pacientům ubytování hotelového charakteru s celodenním stravováním v útulné jídelně a skvělou kuchyní. Celá budova je velmi vkusně vybavena a její čistota může s přehledem konkurovat kdejakému hotelu.
Jedinou však chybku přece jen to má – dlouhé objednací doby na vyšetření.
Vysvětlení je v tom, že se na tuto neurologii sjíždějí pacienti z celé republiky a ambulantních pacientů je také stále mnoho.
Přesto mohu doporučit všem, kdo má potíže s pohybovým aparátem, obrátit se na zmíněnou neurologii. Nejen že vás tam dají „dohromady“, ale máte možnost se podívat po blízkém okolí, které skýtá krásná zákoutí Lužických hor, neboť klinika se nachází na úpatí Křížové hory a za ní v těsné blízkosti Jedlová hora.
Hodně zdraví všem
přeje
Procházková Naďa (bývalá pacientka)

P.S. Nechci, aby to vypadalo jako propagace, ale ráda bych dopřála i jiným příjemný pobyt a příjemné lidi, kteří se o vás tak skvěle postarají.

Výborný lékař s rozsáhlými znalostmi i v jiných oborech, příjemný k pacientům