Verulinka
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli by mě pan zubař vzal s akutní bolestí i když u něho nemám kartu?
Miloš Demel
vzal mě i když jsem zubaře dost zanedbával. Měl jsem z nich strach. Nyní si nadávám, že jsem k němu nešel dřív :) Díky za Váš přístup pane doktore. I sestra je velmi příjemná.
anonym
pan Hartoš dle mého názoru není dobrý zubař, cit v ruce mu opravdu chybí, změnil jsem zubaře a hned jsem poznal tu změnu
Ze zubařů jsem měla vždycky strach, ale pan Hartoš je ve svém oboru naprostý unikát.
Je nejlepší
Z mé zkušenosti je to vstřícný a ochotný zubař s praxí, který volí spíš možnosti léčení a zachraňovaní než razantního zákroku.
Miketová
Jiného ošetřujícího lékaře bych si nevybrala. Je snaženlivý, hodný, má přístup k pacientům. Je prostě super... Tímto pana doktora a samozřejmě i sestřičku moc chválím.
renata_malikova@centrum.cz
nemám žádný komentář...Je vstřícný,ochotný a moc hodný...Akorát Pane doktore,až mi zase budete trhat "zoubeček" ,tak mi dejte trochu víc na čas s injekcí.Jinak vás oba i s Halkou moc moc chválím.děkuji
Velmi dobrý jednička :-)
Smrcka
Velmi dobry pristup k pacientum. Trpelivy k reseni dlouhodobejsich problemu. Nedela zbytecne zakroky a uprednostnuje zachranu zubu pred jeho extrakci. Ma velmi jemne ruce a clovek ani nepotrebuje znecitlivujici injecke pri cisteni kanalku apod. :o)). Dojizdim za nim i kdyz jsem se prestehoval do Prahy :o)).