Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíCeník
K.F.
K panu profesoru Hánovi chodím již několik let a vždy mi pomohl, vyslechl a vysvětlil. Mohu jedině doporučit :)
Peter
Prof. MUDr. Hana is the best doctor I've met. He is very responsible and kind, he always answer the questions, even by e-mail. Nice communication in English, so I think he is also perfect for foreigners.
Sali
vynikající lékař, s lidským přístupem, převzal nás bez problému do léčby po zemřelém panu profesorovi Markovi ( též vynikající lékař ),máme k němu plnou důvěru, léčba autoimunitní poruchy štítné žlázy je pod kontrolou a nehrozí operace, jak nám na začátku léčby před 8 lety doporučovala jiná lékařka, sice milá , ale bez zkušeností. Děkuji bohu, že se nám podařilo najít a pokračovat v léčbě u tak vynikajícího specialisty s lidským přístupem jako je pan profesor Hána
Karolína Procházková
Vynikající lékař jeho snaha a individuální přístup k pacientovi se dnes najde opravdu málo kde. Jsem velmi spokojena mnohokrát děkuji za vše co pro mě děláte Procházková
Zuzana M.
Dlouho jsem hledala dobrého endokrinologa, protože ten můj bývalý mě skoro zdravotně zruinoval.
A jsem neuvěřitelně ráda, že mohu chodit právě k panu profesorovi. Díky němu se mi moje štítná žláza dala dohromady, a zase může normálně fungovat. :)
Je to profík a mega sympaťák.
Jana Vejražková
léčím se u docenta sedm let a jsem štastná že se mohu léčit zrovna u něj je to pro mě veliká čest je neskutečně lidský a opravdu vše do puntíku prošetří takových doktorů by mělo být víc. Měla jsem zkušenost v Karlových Varech a to byl děs.Docent má mojí 100 procentní důvěru.
Patricia Schiff
Pana profesora znam uz 8 let a po deviti mesicicich putovani po prazskych nemocnicich jako jediny lekar dokazal diagnostikovat mou nemoc. Diky nemu ziji plnohodnotne, zachranil mi zivot. Touto cestou mu moc dekuji a preji pevne zdravi. Simona S.
zdenozdeno
Ráda bych se přidala ke chvále pana profesora Hány, jsem u něj v léčení od jara 2011 pro aktivní akromegalii. Vysoká odbornost s obrovskou lidskostí a příjemným jednáním. Člověk se cítí opravdu a oprávněně v dobrých rukou. Jsem po operaci a zdravá. Moc děkuji pane profesore!
Zdenka
K panu docentovi jezdím již 21 let. Neznám lepšího lékaře v této zemi. Mnohokrát mi pomohl v nejhorších zdravotních problémech. Jsem mu za to vděčný a touto cestou bych mu chtěl poděkovat. Standa z Poličky
Neznám lepšího endokrinologa, jeho odborný i lidský přísup je příkladný. Škoda jen, že je je jeden.
Upravit nebo spravovat profilEndokrinologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Endokrinologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Endokrinologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze