MUDr. Václav Cihlář

Kontaktní údaje

Zubní ordinace

B.Kouby 1165, Kladno

• X

Sice se u něj nečeká fronta, ale pokud nedorazíte v den objednání a ještě ten den se omluvíte, tak na další návštěvě od něj dostanete finanční pokutu, což je podle lékařské komory špatně, takže pokuty neplaťte, nemá na ně právo!!! A pokud jako já 4 dny po preventivní prohlídce najdete v zubu kaz, tak asi nejspíš dělá něco špatně PAN STOMATOLOG.

• Profesionál, příjemný. Všechny postupy vždy předem s pacientem probere, vysvětlí. Nevnucuje nejdražší řešení, ale snaží se nalézt vždy optimální variantu. Stomatolog, ke kterému se člověk nebojí chodit. Je mým zubním lékařem již 15 let a nehodlám ho měnit. A jeho milá sestřička mu zdárně sekunduje.

TF

• Ohleduplny, trha zuby bezbolestne, spravene zuby od nej drzi H. Doudova

• K panu doktorovi chodím snad celý život a nemohu si na nic vůbec stěžovat. Vždy je milý a vtipný. Často se při vyšetření chce povídat, ale není to možné odpovědět. :-).
    V životě jsem se nebála chodit k zubaři. Nikdy jsem nazažila frontu v čekárně a pokud jsem měla nějaký problém, vždycky jsme se dohodli. Jana H.

Prostě a jasně pan doktor jak má být jak svou prací ale i přístupem k pacientovi děkuji

Chodím k němu poslední čtyři roky a nedá se to srovnávat s přístupem, který jsem zažíval do té doby (neochota, amatérismus). Pan doktor vše podrobně vysvěstlí, doporučí vhodný postup (tj. klady a zápory té či oné plomby apod.). Jsem mmaximálně spokojen a mohu jen doporučit.

Je dobrej, hodně poučí hodně pomůže. Dávám kladný hodnocení

Jsem s ním moc spokojená, prostě je tak pečlivý a vysvětluje mi hezky,srozumitelně.