Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
V.T.
Nepříjemný doktor, který vše řeší pouze obstřiky a má nepříjemné a někdy až arogantní chování
PACIENTKA Z PRAHY 8
VELKÁ SPOKOJENOST, PROFESIONÁLNÍ PŘÍSTUP, DŮSLEDNOST, PEČLIVOST, OCHOTA PANA MUDR. ČEČELOVSKÉHO. MOC MI S PROBLÉMEM KOLENA, KRČNÍ PATEŘE, RAMENE POMOHL. OCENILA JSEM NÁVAZNOST NA ÚŽASNÉ REHABILITACE. MILÝ PŘÍSTUP I OD SESTŘIČEK. VÝBORNÁ ZPĚTNÁ VAZBA, POKUD SE NEDOVOLÁTE, OCEŇUJI PŘIPOMENUTÍ NÁVŠTĚVY U LÉKAŘE. ODE MNE VELKÁ SPOKOJENOST BEZ VÝTKY. VŠEM DĚKUJI.
Po cca roční bolesti v koleně i při běžné chůzi jsem absolvoval operaci u MUDr. Čečelovského, kterého mohu jen doporučit pro jeho profesionální a současně lidský přístup, když vše vysvětlí tak, aby to pacient pochopil. Po 3 měsících od operace (menisky, defekt na chrupavce a další věci) nejen bez bolesti chodím, ale rovněž sportuji. Ještě jednou děkuji!
Andrea Suttnerová
Po zranění menisku a vazů v koleni jsem se dostala do rukou pana Čečelovského. Operace byla naplánována v nejbližším možné termínu a proběhla naprosto bez problémů. Celé oddělení ortopedie Na Františku funguje jak má díky perfektnímu, vstřícnému a velice milému kolektivu. AS.
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Je mi 60 let. Trápí mě bolesti kloubů. Palce nohou,kolena,kyčle,ramena. Musím se s tím smířit a zbytek života se tím trápit? Je nějaké řešení artrozy? Doplňky stravy nefungují. Děkuji za odpověď. Ála H.
Dobrý den. Bolesti kloubů mohou být při artroze, ale i při jiném onemocnění, kdy vznikne v kloubu zánět. I s kloubem který je poškozený artrozou, je možno pracovat / RHB, obstřik, operativní řešení / K určení typu léčby je nutné vyšetření. Pokud máte zájem, můžete se objednat na ortopedické vyšetření na tel. 222 265 420 do Gymuno /Kischova ul. 5, Praha 4 /
S pozdravem MUDr. V.Čečelovský
Ortopedové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze