Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Lenka
Nemůžu popsat moji osobní zkušenost. Pokusím se, ale popsat zkušenost mojí babičky, která dnes zemřela.
Zhruba před 3 měsíci byla u pana doktora Čamka na běžné každoroční prohlídce s výsledkem, že vše je v naprostém pořádku.
O tři týdny později kdy ji nebylo vůbec dobře a stále si myslela, že to bude nejspíš žlučník si ji nechali v sumperske nemocnici, stačilo by pouhé vyšetření ultrazvukem, které u pana doktora Čamka nikdy neproběhlo, aby se zjistilo, že se jedná o rakovinu vaječníků, v té době bohužel i s metastazemi do celé dutiny břišní! Bohužel, důvěra v tohoto doktora stála moji milovanou babičku život.
mar007
Mám s panem doktorem jen dobré zkušenosti, ještě jako primář rodil moji první dceru a i když to nešlo úplně všechno tak jak mělo, tak díky panu doktorovi to nakonec dobře dopadlo. Teď k němu chodím do ambulance a jsem spokojená, když se potřebuji na něco zeptat, tak mi vše dobře vysvětlí. Jak tu píšou některé pacientky, že je arogantní, tak já tuto zkušenost nemám, ke mě byl vždy příjemný a ochotný.
annie
Pan doktor je arogantní. Byla jsem u něj 2x a musela jsem okamžitě změnit doktora. Když jsem tam přišla poprvé s problémem, že jsem měla podezření na těhotenství, tak se mi vysmál do očí. Mluví tak, že mu není skoro rozumět, při prvním vyšetření mlčel. Myslím si, že by měl k pacientce hovořit, když neví, co má od prvního vyšetření očekávat. Bez jakéhokoli cytologického vyšetření mi předepsal HA, která už je rok zakázaná. Takže panu doktorovi dávám velké mínus!
Petra
Pan doktor se chová hodně arogantně. Při otázce, zda mohou souviset záněty močáku s pohlavním stykem mi odpověděl otázkou, zda to děláme do močové trubice. Když mě to při prohlídce zabolelo a cukla jsem, tak se mě zeptal, kolik mám let a že bych se v tomhle věku měla chovat jinak. Na to, že jsem brala bylinné léky mi řekl, že to nikdy nikomu nepomohlo. A když jsem odcházela, tak si 'tukal na čelo a že mám používat selský rozum. Tohle byla poslední návštěva u něj, pak jsem okamžitě odešla. Když jsem chodila jen na kontroly, tak to bylo dobrý, ale když jsem měla problém a něco potřebovala, tak se choval jak buran. A následně po odchodu od něj si na mě dvakrát naúčtoval na pojiš'tovně ultrazvuky a prohlídky. Přitom mi ani nikdy předtím ultrazvuk neudělal. Na pojišťovnu jsem ho nahlásila a zaonačil to tak, že došlo k záměně pacientky se stejným jménem a peníze pojišťovně vrátil. Tohle je typ doktora, od kterého rychle pryč.
W.
Sdílím názor p.Matějčkové, že vyčítání něčí smrti je hyenismus. Navíc sem obeznámena s tímto případem a nebyla to chyba pana doktora!! Ale někdo se za to obvinit musí,že??..S panem doktorem mám jenom ty nejlepší zkušenosti, chodím k němu už řadu let a znám ho i jako člověka ještě z dob zábřežské porodnice. Možná může působit arogantně, ale odborník je to vynikající.
marie
Výborný lékař,který rozumí své práci. Vážím si ho jako odborníka a myslím,že lepší gynekolog na celém šumperském okresu není. Touto cestou mu děkuji za záchranu života.Nebýt jeho, byla bych zásluhou Dr.Střasličkové a Dr.Jirsy, již 27 roků mrtvá...
marie
Vynikající odborník a výborný člověk..Vděším mu za svůj život.Touto cestou Vám pane doktore děkuji.
Je pravda, že vždy se hodnotí podle vlastní zkušenosti. Já mám zatím jednoho syna, kterého mi rodil právě doktor Čamek (to byl ještě primář), celé těhotenství proběhlo v pořádku, porod taky. Na jeho chování si nemůžu stěžovat, je vždy příjemný a jak v diskuzi čtu, "vše je v pořádku". Asi právě proto si nestěžuji a doufám, že to tak zůstane.
Ze začátku jsem byla spokojena, ale jakmile jsem otěhotněla tak ta péče o pacientku vázla. Když jsem v sedmém měsíci začala rodit dle pana doktora to byl "jen" močák, a já za dva dny málem doma porodila. Jako prvorodička jsem si myslela že je to "jen opravdu močák. Pan doktor už asi vychází z formy.
Na první prohlídce příjemnej a na dalších prohlídkách totálně arogantní a když je problém, tak řekne, že je všechno v pořádku, dívá se na mě jak na hypochondra a ještě je naštvanej, že jste tam vubec k němu vlezli.