Hledejte v názorech
PK
Opravdu skvělé, bez výtky. Doktor i sestřička jsou přátelští a mají snahu pomoci. Příjemná zkušenost.
Lucie Bartošová
Pan doktor je optimistický, svědomitý a lidský. Přitom je to profesionál na svém místě (takových doktorů je už jako šafránu). Se sestřičkou tvoří skvělý tým, proto i když je čekárna plná, nikdy nečekáte dlouho. Škoda, že takového praktického lékaře nemůžou mít všichni.
Martin Kmoch
Když přijdu k panu doktorovi, je to vždycky přivítání s úsměvem. S panem doktorem si můžete popovídat i o příjemnějších záležitostech než jen o vaší nemoci. Například o chování hada, kterého má zatím jednoho, ale možná časem přibudou i další. Je to člověk na svém místě. Co dodat.
Jiřina Lorencová
Nikdy jsem se nesetkala s lékařem, o kterém bych mohla říct, že je to člověk, kterému pacient není lhostejný a svou práci dělá s takovou láskou a pečlivostí. Pan doktor Brožka je výjimečný člověk a moc mu za vše děkuji. Přála bych každému, aby měl takového lékaře.
kreminovi
Pana doktora vřele doporučuji. Necítíte se ani jako u doktora, spíše jako na návštěvě. Oceňuji jeho pozitivní přístup k práci- lepšího doktora jsem si vybrat nemohla.
lukysnik
Pan doktor je velmi příjemný a velmi ochotný absolutně nejlepší doktor se kterým jsem se kdy setkal mohu vřele doporučit !!! :)
Štěpánková Petra
Pana doktora mohu vřele doporučit. Je to ten nejlepší doktor, kdykoli jsem mu zavolala ohledně tatínka, o kterého jsem se starala, tak vždy přijel k nám domů.
Při každé jeho návštěvě následovalo kompletní vyšetření, které Vám někteří doktoři neudělají ani u nich v ordinaci ( a že by měli). Je to velice ochotný, komunikativní, spolehlivý, pečlivý doktor. Chodíme k němu já i manžel, vždy od něho odcházíme spokojeni. Přála bych si, aby takových doktorů, jako je ten náš, bylo více.