Ordinace prakt.lékaře pro dospělé
Mírové nám. 1303, Písek

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Sestricky jsou velmi mile, cekaci doba nebyla nijak dlouha, ale asi protoze jsem se vzdycky objednala. Pana doktora ale moc hodnotit nemuzu, protoze za tu dobu co u nej jsem jsem ho videla jenom jednou, protoze pri ani jedne z preventivnich prohlidek se me nedotkl, vsechno obstaraly sestry.

Dlouhé fronty u lékaře jsou celkem běžné. Pokud opravdu potřebuje někdo lékaře, tak si počká. Pan doktor je vemi milý. A není se čemu divit, že občas nemá náladu. Každý má nějaké dny mrzuté. A když mu do ordinace ještě přijdou věční nespokojenci, tak se nedivím. Pan doktor dělá co může, stejně tak i sestřičky.

Mojí mamince zapomněl říct že z odběrů vyšlo že má boreliózu a měla by nastoupit na infekční .... problémy má kvůli tomu do teď cca 6 let po té. Zatím všichni následující ošetřující lékaři se schodují že základem je všech současných problému je přechozená borelióza. A co se týče komentářů že na bolest je třeba si zvykat to jsme slyšeli také. Bolest po diagnostice a léčbě jiným lékařem odešla bez zvykání.

Kdo si zde stěžuje na dlouhé čekání,můžete využít odpoledních ordinačních hodin lékaře,nerada také čekám,od té doby využívám odpolední ordinační hodiny a jsem na řadě vždy hned.Jinak ohledně lékaře mohu doporučit,myslím,že se věnuje pacientovi dostatečně,rozhodně nic nezanedbá.Jsem spokojena několik let.Sestřičky jsou také příjemné.Lenka Braham

Kvalitni

Krom nesmírně dlouhé čekací doby jsem byl vždy naprosto spokojený...

Vřele můžeme jen doporučit.Vynikající doktor.Jasně,že se tam dlouho čeká,ale právě na tom vidíte to,že má tolik pacientů jen kvůli tomu,že je dobrý.Jsme spokojeni.Šnapkovi

I

Jsem spokojena.

Snaží se člověku pomoci.Má dobrý přístup k pacošovi.

Nechápu hodnocení od těch, kteří si stěžují na čekání v čekárnách - od toho se to jmenuje čekárna - když už jdou k lékaři tak snad musí počkat až na ně přijde řada. To ale nechci komentovat, protože dnes má právo každý říci svůj názor.
Budu-li hodnotit práci pana doktora, tak jsem přesvědčen, že svou práci vykonává svědomitě a velmi ochotně. Když už jdu k lékaři a vyčkám až na mne přijde řada, tak jak sestřička, tak pan doktor jsou velice ochotní a pečlivě se mi věnují.
Jsem spokojen s jejich prací.