Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

V jedenácti letech mi začaly velké a bolestivé problémy se zubama. Prošla jsem si pěknou řádkou zubařů a odnesla jsem si spoustu bolestivých vzpomínek, traumat a fóbii ze zubařů a jejich nelítostných zákroků do života. Když jsem přišla poprvé k panu doktoru Bejblíkovi, třásla jsem se v sedačce a byla jsem bílá jak stěna. Dnes se již netřesu, ani se o mě nepokouší infarkty a ani neodkládám dál a dál návštěvy u zubaře. Pan doktor je velmi příjemný, klidný a soucitný člověk, stejně jako jeho sestřička, se kterou jsou bezvadně sehraní, a oba mírní bolest už jen svou přítomností. Je to nejlepší zubař, kterého jsem kdy měla tu čest potkat a absolutně mi nevadí za ním jet do Soběslavi z Prahy. Lituji všech lidí, kteří chodí jinam.

Velice příjemný pan doktor.Chodím k němu beze strachu, snaží se léčit a zachránit každý zub, zbytečně netrhá. Je to odborník na svém místě, ochotný vždy pomoci.Děkujeme za něj, jsme velmi spokojeni.

velmi dobry stomatolog,vsem doporucuji

vynikající zubař ...a ještě lepší člověk a kamarád

I

Pan doktor Bejblík je nej....chodím k němu bez strachu již 20 let,vždy se snaží zachránit každý bolavý zoubek.I moje dcery si nikdy nemohly stěžovat,je hodný a odborník na svém místě.Mohu každému doporučit, spokojených pacientů má určitě vís než dost

N

PAN DOKTOR BEJBLÍK I JEHO SESTŘIČKA VŽDY USMĚVAVÍ A PŘÍJEMNÍ.OCHOTNĚ VÁM PAN DOKTOR PÍCHNE INJEKCI PROTI BOLESTI,KDYŽ VIDÍ JAK SE KLEPETE,NEVÁHÁ S VÁMI ZAJET DO ORDINACE I O VÍKENDU.LEPŠÍHO STOMATOLOGA JSEM NEVIDĚLA.DÍK JEN TAK DÁL

E

Vynikající odborník i člověk. Klidný, příjemný a velice šikovný lékař. Takových by mělo být v našem zdravotnictví víc.

Pan doktor je nejlepší zubař, jakého jsem kdy měla. Je laskavý, dovede vše vysvětlit,je šikovný,pochopí i strach. Chodím k němu já i má rodina a jsme s ním všichni velmi spokojeni. A tento názor slýchám i od známých, kteří k němu chodí.