MUDr. Václav Bednář

Přiblížit mapu
Odborný lékař ortodoncie

Slavníkovců 5, Ostrava

Přiblížit mapu

Je mi trochu líto, že takto musím hodnotit, ale bohužel. Pan doktor je strašně hodnej, dodnes si pamatuju, jak jsem se u něho v ordinaci smála, když mi nasazoval fixní rovnátka a při tom se bavil o nějakém politikovi. Bohužel se ale stalo, že jsem po sundání rovnátek nedostala ani stabilizační drát, ani retenční desky, takže se mi zuby pohly a už nejsou tak krásně rovné. Navíc mi vyrovnal pouze horní patro a dolní už ne, přitom na dolní čelisti mám trojku úplně posunutou dovnitř. V té době jsem nevěděla, že bych toto měla chtít. V podstatě jsem byla dítě, chodila jsem na kontroly sama. Doma byli jenom rádi, že se zuby rovnají. Dnes chodím k jiné specialistce a moje mamka musí platit 14 000 za rovnátka na obě patra.

Jako dítě jsem k panu doktorovi chodila. Zubařů jsem se dost bála, takže jsem nechtěla ani otevřít pusu a byla jsem hrozně protivná a snad jsem se tam i vztekala (zpětně se za to omlouvám). Pan doktor chvíli čekal, jestli pusu otevřu, pak mě okřikl, já se lekla a pusu otevřela. Byl velice příjemný a jemný. Příště jsem už problém s otevřením pusy neměla. :)

Skvělý lékař i člověk

JE VELMI DOBRÝ JE NEJLEPŠÍ.

Moc hodný a příjemný pan doktor! :)

V péči u pana doktora Bednáře jsem byla mnoho let jako dítě, kdy prakticky ještě nebyly fixní rovnátka. Pan doktor mne tehdy zachránil před zbytečnou operací patra, vytrháním zubů a můstkem, což byla alternativa, kterou mi (dítěti!) navrhovala jiná lékařka. Mám všechny zuby své a srovnané (nakonec fixním aparátem), přestože vada byla dost složitá.
Pamatuji si, že jako k jedinému lékaři mi nevadilo k němu chodit (přestože rovnání mé vady velmi bolelo), byl vždy milý, vlídný a usměvavý a byla s ním legrace. Často si na něj vzpomenu. Děkuji panu doktorovi za vlastní a rovné zuby! Bez něj by nebyly.

Jako malá holka jsem chodila k panu doktorovi na rovnátka, byl moc milý a profesionální a dneska jsem mu moc vděčná za to, že jsem měla možnast si nechat u něho vyrovnat zoubky, můžu se krásně usmívat na svět s rovnými zoubky.Vynikajicí lékař.Děkuji

Krásně spravil zuby mé dceři , velice jemně jedná s dětmi, i vytržení zubu je u něho v pohodě. Vše vysvětlí, dá si se zákazníkem práci.

Pan doktor mi během celé léčby vytrhl celkem 3 zuby, nasadil vyndávací rovnátka, jeho léčba se po 4 letech ukázala jako naprosto zbytečná. Zuby byly stále křivé, mířily proti sobě. Naštěstí jsem v léčbě nepokračoval a navštívil jiného orthodontistu který se upřímně zděsil, když se dozvěděl o mé "léčbě" tímto odborníkem. Druhý pan doktor mi nasadil fixní aparáty, po pouhém roku mám zuby krásně rovné a rovné zůstaly.

Vynikající lékař, odborník a hlavně člověk. Znám jej dlouhých 35 let, a to je co říct. Nejprve upravil můj křivý chrup mi, poté synův a teď čeká na ukázkový chrup dcera. Takže mohu vřele všem doporučit. Protože však je p. doktor lékař s velkým L, tak má stále plnou čekárnu. Jen chci říci - díky pane doktore za naši celou zubatou rodinu.