DentArt Brno
Kozí 5, Brno

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

B

Za mě nedoporučuji. Hlavně se to jedná v oblasti placení. Příjde mi,jakoby s žádnou s pojišťoven neměla smlouvu,protože se nám ještě NIKDY! nestalo,že bychom nic neplatili.Doktorka !NIKDY!sama nenabídne variantu hrazenou s pojištění a aniž by upozornila-taktéž se nám NIKDY nestalo-provede zákrok a pak Vám jen vystaví doklad s částkou,nad kterou Vám zůstane rozum stát a ještě má řeči,jestli to člověk nečekal. O sestřičce jakbysmet. Nepříjemná a nereprezentující.

jsem toho názoru že bych vyměnila sestru,dela špatnou reklamu paní doktorce.Když se chcete nově zaregistrovat k doktorce Mudr.Dolynovske tak Vas odmítne,že prej má hodně prací a nabídne další zubaře, podle jeji názoru že jsou lepši.

Paní doktorka je úžasná, začali jsme k ní chodit, když syn měl již 2,5 letech dost špatné zuby a musel na okamžitou operaci zubů. (v dětské nemocnici byli lhostejní a trvali na půl ročním objednání). od té doby k ní chodíme a musím jen chválit. má trpělivý přístup k dětem a je moc milá!!

I

Paní doktorka je velmi milá a příjemná , vše vysvětlí a zákrok , na kterém jsem teď byla , protože mě bolel zub byl úplně bezbolestný - s tím jsem se ještě nesetkala . Paní doktorka i se setřička jsou usměvavé , tak jak to má být u zubaře , aby se člověk nebál a měl alespoň částečně příjemný pocit . Ode mne mají 1 . A všude je doporučím .
A že mluví o ceně , to je asi normální , zadarmo asi nikdo nic dělat nebude , tak nerozumím názorům , které tvrdí , že paní doktorka se baví o ceně .

Super lékařka doporučuji

Velmi vyborna lekarka,vzdy velmi spokojen z osetrenim.

super zubařka.citlivá a moc milá což myslím je velmi důležité.

není to pravda

Pani doktorku doporucuji vsem znamym, je velice mila a ochotna, osetreni je opravdu bezbolestne. Byl jsem u ni na nekolik vetsich zasahu do zubu a vzdy jsem byl maximalne spokojeny s vysledkem. Pravda je ze se s vysvetlovanim moc nezdrzuje. Pro me obrovske plus je klimatizovana cekarna i ordinace v centru Brna.

Velmi milá zubařka s citlivým přístupem k pacientovi, byla jsem u ní několikrát s dětmi, nikdy jsme dlouho nečekali. Paní doktorka dala injekci i na trhání mléčného zubu, aby to nebolelo -nesrovnatelné s předchozí zubařkou!!!!I.T.