Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
Olga Francálková
Ochota a snaha pomoci. Operace dopadla dobře. Pana doktora doporučuji.
nechci uvádět
Průběh léčby spíše bolestivý. Pacientovi nebylo poskytnuto dostatek času na přípravu před poměrně drastickým vyšetřením bolestivého místa a následně byl odbyt se slovy "už mě víckrát neobtěžujte". Sestra měla při vyšetření nevhodné slovní narážky. Netrpělivost, nedostek empatie, nerespektování individuálních potřeb pacienta. Lékaře nedoporučuji.
T. Š.
Určitě výborný lékař v oblasti chirurgie, ale také empatický člověk, který mne nenechal vlastnímu osudu. I když se u mne nejednalo o chirurgický problém, vyhodnotil můj stav a vykomunikoval moje přijetí v jiné nemocnici na příslušném oddělení, kde mi pomohli s mým vážným zdravotním problémem. Pane doktore, děkuji.
N.D.
Skvělý lékař - profesionální, citlivý přístup. Vše vysvětlí, poradí, ošetření nijak nezdržuje. Opravdu skvělý přístup k pacientovi. Paní sestřička také skvělá :-)
PK
Naprosto profesionální přístup, jak pana doktora, tak paní sestřičky. Vytvářejí spolu atmosféru, při níž se člověk cítí být vážený a ztrácí prvotní stud.
Kamila
Nesmírně příjemný, inteligentní, citlivý lékař, který vše klidně vysvětlí. Kéž by takových bylo víc.
Upravit nebo spravovat profilChirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Chirurgové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně