Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
M.P.
Já jsem teda spokojená vůbec nebyla. Dcera ekzém a vyrážka, viditelně reaguje po jídle, ale nebyla jsem přesně schopná vypozorovat po čem všem.
Došly Jsme na alergologii, pan doktor velice neochotný, bylo mi řečeno, proč s tím nejdu na kožní, ať nám dají mastičku, že s tím on mi nepomůže.
Neochota něco řešit, neměl vůbec v plánu dceru otestovat, řekl mi jen obecné doporučení, aby nejedla citrusy a kakao a to bylo vše.
Sestra mi dala do ruky leták, jak se starat o dítě s atopickým ekzémem a když jsem ho pak doma otevřela, hned jako první bod tam bylo uvedeno, že exém můžou způsobovat potravinové alergie.
Takže teď budu muset znovu k pediatrovi pro další žádanku a objednat se jinam, pokud vůbec v nejbližším půlroce seženu alergo, kde tak malé dítě přijmou.
Za mě vůbec nedoporučuji.
Kamila
Výborný pan doktor, který nikdy nic nezanedbal! Co se mně týče, diagnostikovalo mě víc doktorů ohledně více problémů a on jediný celé moje dětství správně. Hlavně mu můžu poděkovat za jednu konkrétní problematičtější diagnózu, díky které je můj nynější stav podchycen a já můžu úplně normálně žít.
Pan doktor je fajn, akorát mu občas není rozumět, dost nesrozumitelně mluví. K dětem je přísný, ale dobrý. Setřička je příjemná, usměvavá :-). Doporučuji.
Dříve jsem jezdila do Brna, asi to bylo celkem zbytečné.
Velmi dobrý pan doktor,jsme s ním spokojeni:)
Je moc dobry doktor,vzdy nam pomohl,poradil.Dekujeme mu za takovy pristup k nasim detem!!!!!
Perfektní lékař
Pana doktora znám jako pediatra i jako alergologa,chodila jsem kněmu se svými dětmi....vždycky pomohl,poradil,a i vyléčil,je to dobrý lékař...v
radek
spokojeni