Vstupní prohlídka včetně OPG • 1 500 Kč
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí26 názor pacienta
Jana Z.
Zábojník = maximální spokojenost! Vystřídala jsem několik zubařů a díky za to, že jsem se dostala do rukou pana doktora Zábojníka. Precizní, pečlivý, empatický, zkušený a stále se v oboru vzdělávající v nových metodách. Z ordinace vás nepustí dříve, než má fakt pocit že svou práci perfektně odvedl a že i já jsem spokojená. S panem doktorem je radost spolupracovat, protože, bohužel, u mě je toho k řešení docela dost (co u jiných pacientů funguje, u mě je pravý opak) a jsem tak trochu zubařský oříšek, ale pan doktor to bere jako výzvu a tak vždycky hledáme řešení, které u mě bude nejefektivnější. Fakt díky za něj, že je ;)
Roman K
Výborný, pečlivý, doporučuji. Klidný a sympatický. Na doporučení jsem se dostal do jeho péče a už nechci měnit
Gabi G.
Pan doktor má skvělý přístup k pacientům, je trpělivý, precizní a neustále se ptá, zda-li ošetření nebolí a je vše v pořádku. Pracuje rychle a precizně. Následně se zajímá o hojení. Má profesionální ale zároveň empatický přístup. Všem vřele doporučuji.
Jarka
Pan doktor je naprostá špička ve svém oboru...vždy profesionalni empaticky přístup. Návštěvy u zubaře pro mě přestaly být noční můrou od doby kdy jsem v péči dr. Zábojnika ....vřele doporučuji
Johny
Profesionální lidský přístup, při objednání prakticky bez čekání, dopodrobna vysvětlená problematika čištění a péče o zuby - komplexní péče. Good job. JOHNY
Libor
Můj názor se bude nejspíše shodovat s většinou tady, ale dr. Zábojnik mě odnaučil bát se zubařů, na další návštěvy a kontroly se těším. Přístup je velmi profesionální, necítíte se jako pacient, ale spíše jako vážený klient.
Josef P.
Pan doktor je mily a ma profesionalni pristup. Pred vykonem vzdy seznami pacienta s prubehem a srozumitelne vysvetli naslednou peci o zuby. Urcite doporucuji.
Goran
U pana doktora Zabojnika jsem byl na pravidelne kontrole a nasledne pak belici procedure. Velmi profesionalni a peclivy pristup. Pan doktor do detailu vysvetlil celou proceduru, takze jsem mel dobry prehled o tom, co ocekavat. Vse probehlo podle ocekavani a samotny ambulantni zakrok byl velmi peclivy a pan doktor ho provedl citlive. Vysledek byl nad ocekavani, zuby jsou vyrazne belejsi, ale vypadaji stale prirozene - jsem velmi rad, ze jsem do toho sel. Pana doktora Zabojnika muzu jen doporucit, je to mlady doktor a k pacientum pristupuje jako k zakaznikum, toho si cenim.
Melanie Brejlová
S panem doktorem , jsem byla velmi spokojena , krásný přístup. Vše mi podrobně vysvětlil. A byl velmi jemný . Doktoru se obecně bojím , ale u Pana doktora Zabojníka jsem se ciltila příjemné a uvolněně. Nervozita při vchodu do ordinace ze mě spadla ,hned jak jsem viděla usměvavou sestřičku.
Velmi profesionální přístup , za mě doporučuji!
Jana
Pana doktora si nemuzu vynachvalit! Chodila jsem k zubarce, ktera sice byla mila, ale vzdy se mi jen podivala na zuby a rekla, ze je mam krasny. Myslela jsem si, ze je tedy vse v poradku, ale nebylo...pan doktor mi nastesti zachranil zuby diky sve preciznosti. Diky peclive kontrole (na rozdil od predchozi lekarky) mi nasel nekolik kazu a postupne je vsechny velmi setrne odstranil. Vysvetlil mi take, jak mam o zuby lepe pecovat. Krome toho je to veliky sympatak a navstevy jsou vzdy velmi prijemne. Mohu jen doporucit!
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze