Zobrazit ostatní profily kardiologů v okolíCeník
M. Vyletova
Skvělý lékař a člověk. Pečlivá práce, velmi slušné chování. Vždy přesný a vstřícný. Doporučuji, chodím k němu skoro 20 let.
MUDr. Vaněček je velmi vstřícný a milý lékař. Vždy mně, jako pacientce, vysvětlí svoje postupy a názory.
Jeho jednání je profesionálně i lidsky perfektní.
S panem doktorem jsem maximálně spokojená, je hodný, vše vysvětlí. Negativní zkušenosti nemám a mohu doporučit
nedoporučuji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jana H.
Již k němu chodím 6 let. Pan doktor má velmi lidský přístup, snaží se ve všem vyjít vstříct a pokud je potřeba něco vysvětlit ochotně a bez problémů vše vysvětlí. Takových doktorů více.
Dlouhodobě se již léčím u pana doktora, jedná se o lékaře odborně na vysoké úrovni, ale současně si i velmi vážím jeho lidského přístupu k nám pacientům.
J.Klímová
Doktor Vaněček se už 15 let stará o mého manžela, u kterého zjistil srdeční vadu a odeslal ho na operaci. Díky němu a lékařům v Motole je tu můj muž stále s námi a o srdci neví.
"Tlustý Prase"
V osobním kontaktu je pan doktor velmi nevstřícný a neochotný. Pacient si dlouhodobě stěžoval na pálení žáhy a zažívací problémy a pan doktor nebyl ochoten změnit léky. Odůvodnil to tím, že má léky nastavené a nic nebude měnit.
Po infarktu jsem byl v Konstantinových Lázních a úplně náhodou jsem potkal pana doktora Vaněčka. Požádal jsem ho, aby mi vysvětlil nejasnost ohledně mého zdravotního stavu,protože jsem při vstupní prohlídce v lázních byl najednou sundán z výkonu a byly mi naordinovány procedury s velmi nízkou zátěží, než co jsem měl v Motolské nemocnici. Očekával jsem, že mi pan doktor Vaněček pomůže a sdělí to ošetřujíci lékařce. Pan doktor nebyl ochoten se mnou mluvit a řekl,že je tam za jiným účelem a na nějakou konzultaci nemá čas,i když by to trvalo jenom několik minut.
V současné době by jsem rád opět jel do lázní, ale pan doktor mi sdělil, že mi doporučení nedá, protože vzhledem k mé obezitě by to nemělo smysl a že by mi to stejně nepomohlo.
Na otázku jak snížit svou tělesnou hmotnost mi pan doktor odpověděl: "NEŽRAT". Domnívam se, že v současné době se tento problém řeší trochu na jiné úrovni a uvítal bych pomoc odborníka,kterou mi pan doktor nenabídl.
Upravit nebo spravovat profilKardiologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Kardiologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Kardiologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze