Andy
Spokojenostasi budu chodit k panu doktorovi casteji profesionalni pristup-myslim si ze pan doktor dela svoji praci jak má..
ashlesha
Pana doktora Vaise mám moc ráda. Jistě, je svérázný, ale právě o to lépe, jeho přístup mi vyhovuje. Nikdy se mi nestalo, že by nebral vážně co jsem mu řekla, vždy se mi věnoval jak nejlépe mohl, když bylo potřeba, neváhal si dohledat informace, aby mi navrhl tu nejpatřičnější léčbu. Pokaždé jsme si i dobře popovídali. No, svět patří těm, co se z něho nepodělají a pan doktor patří právě k těm, kteří se nepodělávají.
Byla jsem u té samé situace jako paní Sabina a já se musím lékaře zastat. Řekl to rázněji, ale zcela za jeho postojem stojím - na jeho místě bych nejspíš reagovala stejně. Ti, kteří byli zapsaní, řádně vyšetřil a na požadavku, zdali zdravotní stav není natolik vážný, tak aby přišel pacient ráno, nevidím nic špatného. V ordinaci se ke mě choval profesionálně, slušně a s úctou, nijak mě neurážel, neopovrhoval mnou. Naopak mi poradil, uklidnil mě ohledně mého zdravotního problému a já odešla plná optimismu. Já jsem za pana doktora ráda, protože mi vždy byl schopný se zdravotními problémy pomoci. Tohoto doktora naopak doporučuji.
sabina.hajduskova
Můj názor na Mudr.Tomase Vaise po prvním setkání je nepochopitelný.
Přístup k pacientům kteří jsou v čekárně i několik hodin je určitě k zamyšlení.
Může si pan doktor dovolit říci, "Kdo může přijde zitra a myslím to vážně jsem řekl." A to v hodinách kdy je ordinace praktického lékaře otevřena. Ještě jsem se s takovým přístupem nesetkala.Doufam že doktora Tomáše Vaise nebudu v životě potřebovat.B.B.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě