Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíCeník
V.Tvrdý
Pan doktor Tomáš Uher mi operoval levé rameno po úrazu. Od prvního vyšetření do ukončení léčby měl pan doktor profesionální, ale zároveň i velmi přátelský a vstřícný přístup. Operace byla provedena, alespoň pokud můžu jako laik soudit, velmi kvalitně, protože do 2 měsíců po operaci jsem měl plnou hybnost ruky v rameni. Pan doktor je skutečně vynikající odborník s výborným přístupem k pacientovi. Rad bych mu touto cestou ještě jednou poděkoval.
Spacey
Pan doktor Uher je jediný z lékařů ( a že jsem jich díky zdravotním potížím poznala spoustu), který mi vysvětlil každý můj zdravotní problém, poradil s léčbou, která měla účinek, pristupoval empaticky a lidsky a navíc s příjemnou dávkou humoru. On jako jediný lékař vždy dodal naději, že se vše spraví a každý problém se z nějakého důvodu děje a tak je třeba na věci pohlížet. Nejlepší lékař!!
Tom Dubják
Pan doktor Uher je výborný lékař - konečně mi pomohl nalézt/označit problém a snad jsem na dobré cestě vyřešit mé trápení s kolenem. Na rozdíl od jiných brněnských "ortopedů-odborníků" pacientům pomáhá a nekasíruje z nich jen peníze, jako například doktor P. na Viniční...
Alena
Vynikající lékař, schopný s přesnou diagnostikou. Profesionální, ale i lidský přístup lékaře, který řešil chyby jiných. Děkuji.
martin.p
Opakovaně vykloubené rameno mi zoperoval jen jednou. Po pár letech to vypadá, že se s ním, kvůli tomuto rameni, už nemusím vidět:) Jinými slovy naprostá spokojenost s ním i jeho týmem. Děkuji!
martin.p
vendulka
Vyborny doktor, presna diagnoza, trochu drzy, ale jinak super. Vyborna vec je, ze na kontrolu zve presne na cas, takze zadne cekani, jak tomu v nemocnicich byva. Jednou asi hodinu vykladal o americkych nemocnicich a podvodu, co na ne americka firma udelala s nekvalitnim zbozim, kdyz byla cekarna plna lidi, ale snad vedel, ze si to muze dovolit :). Sice me nakonec neoperoval, ale protoze jsem z toho pred operaci byla dost spatna a vystresovana, prisel se mi omluvit a vsechno mi vysvetlit, i po operaci se o me koleno dal zajimal.
Darina Boemelburgová
Znám ho již od dob, kdy jsem chodila na praxi do nemocnice jako studentka zdravotnické školy a vždy jsem z něho měla velký respekt, slovo velký bych opravdu zdůraznila. Jelikož jsem byla tímto přímo takříkajíc u zdroje a mohla vidět jeho práci, přístup atd..., tak mohu říct jen toto...je to lékař, kterého si velmi velmi vážím, považuji ho za naprostou špičku ve svém oboru a kdykoliv se mě někdo z mých blízkých zeptá, ke komu bych šla s kolenem, ramenem a já nevím s čím ještě, tak si vždycky jako prvního vybavím Dr. Uhra. Takže pane doktore, zakládám váš fanklub.
Řekl bych nejlepší z nejlepších. Vynikající chirurg a člověk. Před 2 lety mi dělal operaci menisku a mojí chybou jsem následně dostal trombózu. Okamžitě mi zajistil vyšeření na odborném pracovišti a následně mne u sebe na oddělení 3 týdny léčil /tady bych chtěl poděkovat nejen panu doktorovi, ale celému kolektivu Kliniky úrazové chirurgie, oddělení B, FN Brno- Bohunice za příkladný až nadstandartní přístup k pacientovi/. Nedávno jsem se na něj obrátil s bolestí zad a i když to nebylo z "jeho ranku", udělal si na mne čas, prohlédl mne a následně zajistil rychlou prohlídku na neurochirurgii. Pavel Hajzler
Je to 5let co mi dal dohromady koleno a pak i rameno - vše úrazové záležitosti.
Navíc je to borec co stojí nohama na zemi a dá se s ním normálně probrat věci.
Doporučuji na 100% a taky jsem ve špitálu viděl kolem sebe další jeho "práce"
a některé bych zařadil do kategorie zázraků - škoda jen, že si to ti pacienti někdy neuvědomují!
S vděkem - R.Žák
Profesional, vzdy ochotny a schopny pomoci pacientovi.
Upravit nebo spravovat profilChirurgové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Chirurgové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Chirurgové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně