Soukromá gynekologická ordinace
dr. Ed. Beneše 343, Městec Králové

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

I

S panem doktorem jsem velice spokojená. Diky němu jsem donosila dceru, předtím čtyřikrát po sobě ne u jiných lékařů. I operace vždy v pořádku. Mohu pana doktora jen doporučit. Se sestřičkou také nikdy problém nebyl a tlak zmerila i dvakrát když se jí to nezdálo.Chodi tam i dcera a byla tam i jako malá a také vše v pohodě. A druhá dcerka ve čtyřech letech měla též výtok a také byla vysetrena v pohodě. Ilona

S panem doktorem jsem 100% spokojena. Pomohl mi s každým problémem, kord když jsem se snažila s přítelem otěhotnět a k tomu je moc hodný!!! A sestřička se sice zdá, že je ,,protivná", ale neni to tak.

V jeho pečí jsem málem zaplatila životem... po příchodu k panu doktorovi s bolestma v podbříšku mi zjistil že jsem potratila a tak si mě pozval na Revizi a vše probělo v pořadku až na to že jsem začala opet krvacet, bolesti se stupnovali, odebral mi krev a stale jsem mela zvýšene HCG v krvi a tak si me pozval az na další ordinační den, tedy dva dny po odebrání krve a zjistil už skoro pozdě mimo děložní tehotenství již prasklé a ještě jsem musela dojet do nemocnice a tam mi řekli že jsem přijela ,,za pět minut dvanáct,, podle meho pan doktor nepostupoval správně, mel se podivat drive i okolo delohy a ne me pak nechat skoro umřít. S paní sestřičkou jsem byla vždy velmi spokojena a s panem doktorem taky do te doby co udělal tuhle zasadní chybu.

Je to profesionál. Několikrát mi operativně pomohl, i dobře profesionálně poradil.

U pana doktora je to jak kdy.Pravda je, že skoro vůbec nemluví, ale , když se člověk zeptá, tak odpoví, ale na druhou stranu, neměl by být profesionál i tak trochu lidský? to znamená, trocha úsměvu,povzbuzení a hlavně komunikace..Ale člověk ví, že , když se ho zeptá, tak odpoví, což se o jeho sestře říct nedá.Je protivná, věčně nabroušená a ironie je znát v každé větě, pokud teda s Váma mluví.Jediné, co ji jako první zajímá, je zaplacení 30Kč.V čekárně jsem zaslechla nějakou těhulku, jak říká, že největší nervy má vždy ze sestry.Já jsem tam zažila nějakou maminku, která byla asi na začátku těhotenství a sestra o budoucím dítěti mluvila jako ,,o tom".Přeci jen, když tam jde člověk s tím, že čeká miminko, tak chce vidět úsměv a hezké jednání.

Pan doktor mě bohužel velmi zaskočil svým přístupem - chodila jsem k němu několik let, v podstatě bez komplikací - nikdy jsem nic nepotřebovala. Nedávno měla moje 5tiletá dcera velmi silný výtok, dětská lékařka nás poslala právě k panu doktorovi. Tak traumatizující zážitek jsem nečekala ani v nejhorších představách. Sestřička na dítě téměř křičela, pan doktor mi sdělil, ať jí tedy zalehnu aby jí mohl vyšetřit. Dcera je velmi bázlivá a oba jak lékaře tak sestru jsem upozornila, že má z vyšetření strach, což je u tak malého dítěte pochopitelné. Nakonec dceru nevyšetřil a do zprávy napsal, že je nezvladatelná - plakala a bála se "co jí budou dělat". Panu lékaři jsem chtěla alespoň ukázat dceřiny kalhotky, aby měl představu o jak silný výtok se jedná, to ale odmítl. Ráda bych touto cestou varovala všechny maminky před návštěvou tohoto lékaře. Ač je možná dobrý odborník, jako člověk svým přístupem selhává. Dcera se z návštěvy jeho ordinace "vzpamatovávala" hodně dlouho.

Pan doktor je velmi dobrý, jen by měl zvážit výměnu sestřičky, která odradí pacientky od návštěvy.

Lékař má léčit a né se vykecávat.Vše potřebné vždy ochotně zdělí a vysvětlí.Je znamenitý operatér.Jen by si měl vyměnit sestřičku.

Do jeho ambulance jsem začala chodit v polovině těhotenství, protože jsem se sem přistěhovala. Nemluví, jako nezkušené prvorodičce, bych očekávala nějakou komunikaci na co si dát pozor atd....Jeho sestra ani neumí změřit tlak, protože mi běžně naměřila 140/90 a nikdy na to nereagovala a ještě mi do průkazky napsala hodnoty které si vymyslela - 130/80, zřejmě jí bylo úplně jedno co naměří. Takže jsem skončila s těžkou preeklampsií a Hellp syndromem v Krči na akutním císaři v 35 t.t., kde mě i mého syna zachránil Mudr. Tomáš Sever. Když jsem přišla na kontrolu po šestinedělí, tak jsem měla tlak 150/1OO, sestra opět nereagovala, musela jsem jí upozornit. Totálně zanedbaná péče o těhotnou s vysokým tlakem!!!

z nemluvnosti pana doktora jsem byla zprvu také dost nejistá. K lékaři si však nechodím pro pochvalu, pokud mám nějaké obavy nebojím se zeptat a vše mi je pak vždy ochotně vysvětleno, s lékařskou péči jsem velmi spokojena a velmi kladně hodnotím také vybavení ordinace.