MUDr. Tomáš Truneček

Soukromá gynekologická ordinace
nám. T. G. Masaryka 796, Městec Králové

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: Soukromá gynekologická ordinace Jiný

S panem doktorem mám opravdu nevyhovující zkušenost. Již od 15. roku mě přesvědčoval o pozitivních účincích hormonální antikoncepce. Máte akné - napíšeme antikoncepci. Máte nepravidelnou menstruaci - napíšeme antikoncepci. O vedlejších účincích se nezmínil.
Panu doktorovi chybí empatie a komunikace nefunguje. Na moje dotazy odpovídal nepříjemně, nevysvětlil. Naposledy jsem odcházela z pláčem, protože se zachoval opět necitlivě a neempaticky a dával mi za vinu moji nevědomost.
Po preventivní kontrole mě vždy ještě několik hodin bolel podbřišek.
Díky všem těmto zkušenostem jsem několik let nebyla schopná jít na preventivní kontrolu. Začátkem roku jsem našla paní gynekoložku a konečně mám srovnání. To co jsem zažila u pana Trunečka by rozhodně nemělo být standardem.

Zrovna dnes jsme s dcerou byly obě u Dr.Trunečka a musím říct,že se nám opět potvrdilo,že je to machr a na něj nikdo z gynekologů nemá.

Jsem přesvědčená že Tomáš Truneček je nejlepší gynekolog a sestřičky jsou obě báječné i ta starší co měl v Poděbradech, myslím si že když má žena o sebe zajem a starost doktor to rád slyší a pak následuje jeho postup chování k nám.Nemyslím si , že by byl nemluvný je to lékař né - vypravěč!

Pan doktor Truneček je výborný ginekolog a celkově dobrý člověk. Ve všem mi vyhoví a někdy je s nim i sranda.
A sestra je taky moc hodná.

Nedoporučuji. Byl mým prvním gynekologem, choval se arogantně, v ordinaci mě při hovoru nechal potupně stát, nenabídl mi židli. Neustále se tvářil, jako že ho obtěžuji. Navíc mi celá léta nezjistil dost závažnou poruchu. Teď mám jiného gynekologa, jsem vyléčená a na tyhle útrapy se snažím zapomenout.

Pan doktor je výborný, moc toho nenamluví, ale , když se člověk zeptá, tak vždy odpoví.Totéž se bohužel nedá říct o jeho sestře, je protivná, neusměje se, nic neřekne.Kdyby to bylo jednou, dvakrát, tak člověk pochopí, že má i svoje starosti, ale je nabručená pořád. Ale člověk to vydrží, hlavně, když je pan doktor profík.

Taktéž souhlasím,Mudr.Truneček patří k vynikajícím odborníkům,jsem s ním velice spokojená.

Souhlasím s názorem, dobrý lékař má léčit ne být bavičem či vypravěčem a místo vyšetření bavit pacientku...někdy lépe málo slov,ale více výsledků. V mém případě myslím,že velice dobrých výsledků!Pokud má pacientka jakýkoli dotaz, měla by se zeptat...Myslím,že doktor Truneček patří v okolí Nymburka mezi nejlepší gynekology.

Vynikající lékář,šikovný a zručný operatér.Moc mi pomohl při operaci a tím zamezil dalším komplikacím.