Psychologické poradenství • 1 200 Kč
Individuální psychoterapie • 1 200 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Konviktská 997/13, Praha
1 200 Kč
Konviktská 997/13
Kateřina
Moc děkuji Tomovi za obrovskou pomoc, kterou potřebovala moje dcera, aby zvládla své úzkosti. Cesta to nebyla krátká ani lehká. Jsem ráda, že v případě potřeby ví, kam se může obrátit pro pomoc, pokud ji bude potřebovat.
Eliška K.
S Tomášem jsem se setkávala necelé dva roky a za tu dobu se stal pro mě nenahraditelnou součástí na cestě za tím, abych se stala sama sebou. Nejvíce si vážím Tomášova "člověčenství", toho, jak se nebojí ukázat, že je v první řadě člověk, ale také toho, že jsem nikdy nepochybovala o jeho zájmu o mě, s čímž mám v jiných vztazích dost problém. S pomocí Tomáše jsem v sobě našla stabilitu a klid a myslím, že se nyní na svět dívám střízlivějšíma očima.
Díky Tome.
Dita H.
Tomáš je velice empatický, citlivý a profesionální terapeut. Naše spolupráce byla velice příjemná a zároveň přínosná, zvědomit si a formulovat proudy myšlenek, své pocity a svou životní situaci a směr, kterým se ubírám bylo v jeho přítomnosti naprosto přirozené a formující. Umí opravdu procítěně naslouchat a jeho zpětné vazby často velmi hluboce vystihly podstatný aspekt daného problému. Vždy byl ochotný se domluvit a vyjít vstřic a zároveň vzájemný terapeutický vztah měl vždy velmi zdravé hranice, profesionalitu a cítlila jsem se v bezpečí. Můžu jedině doporučit.
Lu
K panu Tomáši jsem nastoupila mezi dvěmi těžkými obdobími. Velmi flexibilně mě prijal a vždy se dokázal snadno přizpůsobit mým časovým potřebám.
Občas nabízel terapie s čajem - tento přístup mě velmi zaujal. Nad párou čaje, popíjeného z ručně vyrobených kalíšků jsem se konečne dokázala odprostit od každodenních starostí a hukotu světa za okny. Na chvíli jsem opět zažila možnost ukotvit se a také naději, že se v takové atmosféře dokáži uvolnit. Moje hlava se konečne zklidnila, dovedla se soustředit a jasněji mluvit, ale i naslouchat Tomášovi.
Od jisté doby, kdykoliv se mi stane něco hloupého, tak si představím, jak si půjdu postěžovat k panu Tomášovi a on mě vyslechne a nechá mi prostor hledat vlastní řešení.
Umožnil mi rozvíjet se v procvičování všímavosti (tento trend jsem si vybrala a pravidelnou praxí jsme se povzbuzovali). Dokázal mě brzy nasměrovat na oblast seberozvoje (integraci sama sebe), kterou jsem dlouho opomíjela.
Dodával mi naději na zlepšení mé situace.
Pavla Herčíková
Jsem moc ráda, že jsem měla možnost seznámit se s panem psychologem Tomem Tichým, jeho profesionální a především lidský způsob vedení našich sezení mi velmi pomohl s mými problémy. Mohla jsem se na něj vždy spolehnout a tento jeho charakterní přístup velmi oceňuji.
Jan Hora
Jsem rád, že jsem Mgr Tichého poznal jako svého terapeuta. Je trpělivý posluchač a na druhou stranu dokáže dobře a citlivě problematizovat vaší verzi a váš pohled na věc a dovolí vám získat odstup od věcí, které vás trápí. Spolu s ním, pak zjišťujete, že existují řešení a/nebo prožijete pocity, ze kterých máte o samotě obavy.
Jiří V.
Díky společným sezením jsem si uvědomil, že se s občasným návalem úzkostí dokážu v pohodě vypořádat. Ve své podstatě jsme objevili světlý bod a vždy se dokážu nasměrovat po jeho trase.
Dostal jsem spoustu cenných rad, ale odhalili jsme i hlubší významy některých emocí.
Pan Magistr Tichý je hlavně bezva chlap :)
Loajalita a důvěra byla vždy během sezení na prvním místě.
LJ
Magistr Tichý je odborník na svém místě, při terapii nechybí nutná empatie, ale ani humor a především lidskost. Přestože změna pohledu na sebe i na okolí není vždy příjemná zkušenost, sezení pro mě byla celou dobu terapie záchytným bodem a i po jejím ukončení je pro mě i jen možnost se znovu ozvat velkou jistotou.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze