Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Žaneta
K panu doktorovi jsem si přišla pro radu, zda zákrok, který mi chtěl provést můj stávající doktor má smysl a jak jsem čekala potvrdil, že ne a už jsem u něj zůstala. Jsem velmi spokojená s jeho přístupem i léčbou. Antibiotika předepisuje pokud je potřebujete a ne protože ho to baví. Nesetkala jsem se s tak důkladnými testy a zájmem řešit můj zdravotní stav. :o)
Zuzana
antibiotika antibiotika antibiotika!!!!! kteroukoli kamarádku, která k MUDR Šoustkovi chodí potkám, ve stejnou dobu bere stejná antibiotika! Ano věřím tomu, že MUDR Šoustek, je výborný lékař, ale!!!!!!! zdá se, že víc než pacientky ho zajímají provize z antibiotik! Za poslední rok, jsem brala snad půl roku antibiotika. Mám toho dost! Odcházím!!!!
pajson
jsem naprosto spokojena s lecbou i pristupem.velice lidskylekar.. nekdy az puntickar................
Kamila
K panu doktorovi jsem přišla v září s problémem - neustále krvácení ... místo léčby do mne neustále rval antibiotika od září do prosince cca 9 balení a rval je i do přítele 3 balení ... když se nic nelepšilo, tak při jeho slovech, že i bakterie chce žít, neboť jí stvořil bůh jsem spadla pod stůl ... možná má pan doktor super vybavení, ale antibiotika miluje. Díky jeho přístupu jsem skončila v nemocnici se silnou bolesti břicha - antibiotiky mi zničil vše dobré v těle... poté jsem ihned odešla jinam, kde mi byla upravena diagnóza na PCOS a nález na čípku ... i když má pan doktor super ordinaci, tak neznamená, že s vybavením umí pracovat... pro mne nikdy více ...
misa.woj
Chodím k Dr. Šoustkovi cca rok a jsem nadmíru spokojená. Líbí se mi jeho odlišný přístup od ostatních gynekologů, komplexní pohled na věc, detailní vyšetření.......Do dvou měsíců po léčbě a návštěvách u něj jsem otěhotněla :-)
vh1988
Musím říct že jsem s panem doktorem spokojená. Podařilo se mu mi pomoct s problémy se kterými si jiní nevěděly rady a proto mi stanovovali nesmyslné diagnozy. Přitom stačilo udělat důkladnější testy :-)
Pomohl mi s dlouholetým výtokem, křečemi a bolestmi při styku.
DOPORUČUJI
Lucie
přestoupila jsem k panu doktorovi asi před měsícem a musím souhlasit, je to opravdu VELMI DOBRÝ lékař. Vše ženě vysvětlí tak, ať tomu rozumí, diagnostika, léčba, další kroky...jedním slovem supr! A sestřička pohodová, milá, člověk se tam cítí opravdu jako doma :) Všem jen doporučuji, jsem ráda že jsem Vás našla a přešla právě k vám! Mockrát za všechno tímto děkuji.
Marcela N.
Velmi dobrý lékař,jak přístupem i vysvětlením zdravotního stavu a k tomu velmi milá sestřička.Jsem nadmíru spokojená .
Andrea
Nejlepší gynekolog, nic neodbývá a problémy vyřeší, ne jako jiní...
Sona
Perfektní přístup, skvělý lékař..rok jsem navstevovala lékaře,podle ktereho jsem byla naprosto zdravá,když jsem přestoupila k panu doktorovi Šoustkovi, nestačila jsem se divit co předchozí pan doktor vsechno přehledl.
Nehledě na vyšetření,které jsem vůbec netušila, že se při běžných vyšetřeních dělají..musím dát zkrátka- velmi dobrý