EM
Naprosto otřesný, žádná empatie žádný pochopení a po pár větách kdy sem se zeptal co bude dál tak mi do očí řekl dál nebude nic dal umřete.Horsiho člověka než je Shayna sem v životě neviděl škoda že sem si to nenahrál tenkrát teď už by tam pan DOKTOR Shayna nebyl. Takový člověk jako je Shayna nemá absolutně ve zdravotnictví co dělat.Daleko co nejdál od něj!
Dana L.
Za me nejlepsi lekar. Mam nemoc bilych plastu, ale tento pan doktor je tak lidsky, ze mi vubec nevadi tam jit. Vzdy mi vsechno spravne diagnostikoval a pomohl. Za me nejlepsi doktor
Sarah Kolouchova
Velmi doporučuji, profesionální přístup a hlavně nic nezanedbá a je opravdu pečlivý. To jsem moc dlouho neviděla. Moc děkuji za péči.
Michaela Dragounová
Před pár lety mi během pár měsíců napsal pan doktor Xté antibiotika, na můj neskutečný kašel, málem jsem se udusila tu poslední noc, a panu doktorovi moc díky za dlouhodobě oslabovanou iminutitu antibitikama, které by mi psal dodnes, kdybych neodrkráčela k jinému lékaři a ten mě neposlal na plicní, naštěstí jsem se neudusila ale vícekrát bych k tomuto doktorovi nevkročila! NEDOROPORUČUJI!
Terezz
Skvělý doktor, lidský přístup a hlavně ví co je potřeba pro pacienta. Žádný hokus pokus léky atd. Jsem ráda, že jsem k němu přešla i když je pro mne poměrně daleko přes celé město,stálo to za to.