Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolíCeník
Zkušený a mimořádně ochotný.
Jsme velmi spokojeni, vždycky nám pomohl a to všem z celé rodiny. Můžeme jen doporučit.
Michnovi.
MUDr.Rozsíval vyhovuje celé naší rodině, protože vždy ví jaký máme problém a jakého charakteru. Nestalo se, že by nám neuměl pomoci. Pokaždé dobře a rychle pomohl.
Vážíme si ho celá rodina a doporučujeme ho známým. Jeho přátelský přístup by si ostatní měli vzít jako příklad, neboť pacient přijde k lékaši vystresovaný nebo mrzutý od bolesti a pan doktor je stále v dobré náladě a svým přístupem pacienta zbaví stresu a obav. Přasličková Alena
Byla jsem na ošetření u pana Dr.Rozsypala Tomáše s problémy, které mě trápily již delší dobu a on mě tyto problémy vyléčil a zbavil jich úplně. Jsem velice spokojená a doporučuji jeho služby či servis všem. Má i příjemný přístup k pacientovi. Mehrleová Alena
Není co dodat.
Přijďte a poznáte ...
Milan
My jsme spokojeni
neochotný, bez přístupu k dětem, všude "cpe" antibiotika....
BÝVALÝ PACIENT
Vynikající hodnocení z jednoho počítače několikrát, pokaždé pod jiným jménem mi příjde už velmi trapné. Hodnotitel pod IP adresou BC.DDE.GF.CCE výborně hodnotí k dnešnímu dni celkem již 13 krát.Není to spravedlivé a poctivé .
Mika Waltari
Dovolím si jen malou glosu k lidem, kteří na tento web, jehož úroveň mi nepřísluší hodnotit, uvést několik vět :
Svoboda je nedělitelná. Svobodu si stejně jako slušní lidé, mohou užívat i ti druzí. S tím se jaksi nepočítalo. Nemluvě o tom, že ti druzí svobodu využívají mnohem agresivněji a naléhavěji, než ti slušní.
Slušní jsou zdrženliví, vědí, že svoboda patří všem, i těm, s kterými si nemají moc co říci.
Kdesi jsem slyšel větu : " Nepomůže jim, že jsou talentovaní, neb netalentovaných je více a ti je vždy přehlasují."
Vy všichni, kteří tak rádi pomlouváte, zahleďte se do sebe.....