Chirurgické oddělení Nemocnice Mělník
Pražská 528, Mělník

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

E
Umístění: Chirurgické oddělení Nemocnice Mělník Jiný

Pan doktor je velký odborník,lidský,hodný,laskavý,ochotný,slušný a veselý.Přála bych si,aby takto k pacientům přistupovali všichni lékaři.Moc mu za vše děkuji.

Z
Umístění: Chirurgické oddělení Nemocnice Mělník Jiný

Díky za super zákrok. Jediný pooperační problém mám s tím, abych neuspěchal návrat do skal, už se nemohu dočkat... :-)

Umístění: Chirurgické oddělení Nemocnice Mělník

Musím říct že tak hodného a příjemného doktor jsem dlouho nezažila je skvělý a na svém místě každý doktor by měl jít k němu na školení moc vám děkuji pane doktore

8.3.2016
Zatím jsem byl pouze na objednání operace,ale pan doktor je opravdu skvělý člověk na svém místě,mám pocit,že jeho povolání je snad i jeho koníčkem

Přijely jsme s malou po pádu. Vysvětlil vše, veškeré informace o diagnóze, jak postupovat dál. Velice milý, vstřícný a dle prvního pohledu obrovsky slušný člověk a opravdový specialista. Po zkušenostech s Mělnickou Zdravotní, uděluji Lékaři T. Rauknerovi ČÍSLO 1:) Odjížděly jsme nejen s dobrým pocitem, že malé se nic nestalo ale i s tím, že byl jak milý personál tak čupr supr pan Doktor :) Děkujeme.

Pan doktor me osetril na pohotovosti v Melnicke nemocnici se zlomenym nartem. Vstricny, prijemny, vsechno mi vysvetlil a radeji jeste poslal na druhy den ke kontrole specialistou - traumatologem, aby posoudil, zde to bude na operaci.

B

Výborný jen kdyby jich bylo více-doporučuji všem

Pan doktor je milý, srozumitelně vysvětlí diagnózu. Kéž by takových v mělnické nemocnici a poliklinice bylo víc.

Vynikající lékař specialista, kterého mohu všem doporučit.Má opravdu skvělý přístup k pacientům,vysvětlí poradí a hlavně pomůže.Moc děkuji pane doktore!

Nejlepší lékař, doporučuji všem.