Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Pan doktor působí sice na první dojem nerozhodně, ale po odborné stránce je v pohodě. Po porodu přehodnotil můj zdravotní stav - na základě výsledků krve předepsal léky a poslal mě odborná vyšeření. Ochotný.
Skvělý člověk, horší doktor. Hrozně pomalý, na druhou stranu s ním nemám špatné zkušenosti, naopak - je velice ochotný. Bohužel jeho prostý přístup nutí pochybovat o jeho schopnostech.
MUDr. Rajmon sice ordinuje pomerne pomalu, ale alespon má (na rozdil od mnoha jinych) lidsky pristup k pacientovi. Setkala jsem se s mnoha lekari, kteri ac na vas mluvi, se na vas za celou dobu ani nepodivaji a resi v danou chvili spoustu dalsich veci, ze mate pocit, ze vas vnimaji jen napul ucha. Se zakladnim vysetrenim jsem u nej nikdy nemela zadny problem a kdyz bylo potreba odeslal me na specializovane pracoviste
Spokojený pacient
MUDR. Rajmon je sice svůj, ale jako k praktickému lékaři k němu nechodím s tím, že mě vyléčí, ale že mě jen pošle dál k tomu lékaři ke kterému potřebuji. Rutinní krev, tlak a ostatní mi tam vzít a změřit dovedou a víc od toho nečekám.
Nevím,jaký je lékař,ale před mnoha léty psal velmi hezké básně.Něžný,citlivý člověk,možná se minul povoláním, možná jen plnil přání rodičů.
Naprosto nekompetentní lékař bez jakýchkoliv zkušeností. Na návštěvě u pacienta si dokonce půjčoval jeho tlakoměr s tím, že mu ten jeho prý špatně měří. Neumí vyplnit ani žádanku na odborné vyšetření. Před tímto lékařem skutečně varuji!
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Opavě
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Opavě
Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Opavě