Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
J.S.Veselí nad Moravou
Pan doktor je opravdu nejenom kvalitní lékař ,ale i člověk,který si váží svých pacientů .Po několika operacích kolen u pana doktora jsem jej doporučil i svým známým a ti mi děkovali.Nedávno jsem panu doktorovi volal ohledně svého syna na vyšetření kolena.Byl nedostupný.Za několik minut mi sám zavolal.Moc mě to potěšilo i to ,že si na mě po celkem dlouhé době pamatoval.Náš hovor končil jeho slovy” já se o Vašeho syna postarám” to mluví za vše.Děkuji pane doktore.
I. Dvořáčková
Pan doktor rozhodně patří k lidem, kteří jednají narovinu, po stanovení diagnózy se dozvíte co vás čeká a nemine a taky co vy jako pacient pro to musíte udělat. Nesnaží se vnucovat chirurgické řešení za každou cenu a z vlastní zkušenosti po letech vím, že se dosud nemýlil. Pracuji s mnoha lidmi, kteří byli a někteří stále jsou jeho pacienti. Není mezi nimi jediný, včetně mě, kteří by si mohli, byť v nejmenším, stěžovat. Díky těmto lékařům je naše zdravotnictví tak ceněné.
macek5505
jsem po operaci praveho koleniho kloubu a jsem velice spokojeny,čeka mě operace ještě leveho kolena,nemohu si pana doktora vynachvalit vynikajici doktor!