Z lékaře absolventa se během let vypracoval ve zkušeného lékaře, který se podílel na řízení ordinace a pomáhal zavádět do praxe nové léčebné postupy. Každoročně se účastní školení zaměřených na různé podoblasti stomatologie, aby se profiloval do role praktického rodinného zubního lékaře.
„„Mou filozofii je, že nejlepší je zdravý a spokojený pacient. Nejdůležitější je tedy působit preventivně, aby problémy vůbec nevznikly…“
Ve volném čase, pokud zrovna nepřemýšlí nebo nediskutuje o práci, která se stala i jeho největším koníčkem, hraje na trubku, lyžuje, vylepšuje systém na svém počítači nebo čte. V poslední době ho ale nejvíce zaměstnává malý syn Daniel, takže doma se z něho stává otec na plný úvazek.
Zobrazit ostatní profily zubařů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Ošetření zubního kazu
Preventivní prohlídky
Zubní vyšetření
Lucie V.
Vrchlabi place,nad odchodem velmi kvalitniho
Lekare, ktery odvadel nadstandartni peci bez ohledu na casovou vytizenost. Ordinoval i prez konec ordinacnich hodin.V akutnich pripadech vzdy pomohl.Lekar s jehoz vysoce kvalitni praci , jde ruku v ruce lidskost a ochota, lekarska dovednost mnohdy uznavana lekari s dlouholetou praxi.Dekuji vam pane Doktore za vasi peci a ochotu.! I prez vzdalenost k vam radi prijedeme k osetreni a prohlidkam a cenime si toho ze muzeme!!! Preji vam, mnoho spokojenych pacientu , spokojeny rodinny zivot cele rodine!
Jsme s pozdravem.
Vesela lucie, Vesely leos, Vesely Mathias.
Vrchlabi.
Jsem moc ráda, že se pan zubař Petrák stará o mé zuby a má v péči i má dvojčátka (5 let).
Je velmi pečlivý, práci dělá s láskou a na profesionální úrovni. První lékař, který mi zaslal na email fotodokumentaci i s vysvětlením. Úžasné.Věřím, že díky jeho péči budu mít já
i holky zuby stále v pořádku. Moc Vám děkuji pane zubaři.
Chtěl bych zde pochválit pana zubaře za jeho profesionální přístup. Konečně někdo, kdo Vám dá rozumné vysvětlení a sympatický přístup k pacientovi. S prací pana doktora jsem velmi spokojen. Hezky mě spravil dva zuby a ještě k tomu mi udělal fotodokumentaci. Opravdu jsem nadšený. Je vidět, že tento zubař dělá práci rád a chce být v ní být hodně dobrý. Děkuji pane Petrák a těším se na další spolupráci.