Odhadovaná doba odpovědi:
Logo

Želetavská 5/1447, Praha 140 00

Vážení klienti,
chtěli bychom Vás informovat o prázdninové provozní době naší kliniky.

Pátek 1. 7. bude klinika uzavřena, pouze odběry 8:00 – 12:00, recepce bude k dispozici 8:00 – 13:00
Pondělí 4. 7. bude klinika z technických důvodů uzavřena
Úterý 5. 7. státní svátek
Středa 6. 7. státní svátek

PO klinika uzavřena – kromě 18. 7.
ÚT 8:30 – 13:00 14:00 – 16:00

ČT 8:00 – 17:00
PÁ 8:00 – 15:00

Přečtěte si více

18/07/2022

Bezpečnostní opatření v této ordinaci

Zobrazit

2006 - 2012: Urologická klinika 3. LF UK a FN Královské Vinohrady, Praha
2006 - 2012: odborný asistent na 3. LF UK, Praha
2010 - do dnes: soukromé zdravotnické zařízení UROSANTÉ, Praha

Jednorázová návštěva- 2.500,-

● Jednorázová konzultace bez zápisu do dokumentace

Prevence Plus- 4.900,-

● 1x ročně komplexní urologické vyšetření + preventivní onkologický screening

● Ošetření na čas objednání

● Upozornění na plánované vyšetření e-mailem

● Zasílání laboratorních výsledků emailem včetně zhodnocení lékaře

● Výpis ze zdravotnické dokumentace na žádost klienta

● Přednostní objednání plánovaných kontrol

● Neomezený počet návštěv dle potřeb klienta

● Okamžité vyšetření v případě akutních potíží v ceně programu

● 50% sleva na nadstandardní diagnostické výkony/metody (endoskopické a urodynamické vyšetření, cytologické vyšetření moči)

Umístění: Urosanté s.r.o. Program PREVENCE plus: roční registrace

Bezvadná byla celá atmosféra společné komunikace, již v telefonu, kdy jsme se domlouvali na schůzce, pak i osobně v ambulanci, kde jsem byl odborně vyšetřen, poučen a objednán k výkonu. Doporučuji všem váhavým mužům s onemocněním prostaty. Velmi empatický profesionální přístup.

Umístění: Urosanté s.r.o. Jiný

V říjnu 2021 jsem navštívil kliniku UROSANTE v Praze. Už po vstupu na kliniku jsem byl mile překvapen. Se státním zařízením se nedá srovnat. Byl jsem objednám u MUDr. Novotného na konzultaci a kontrolu. Skvělý pan doktor. Jeho přístup, jednání. Po druhé jsem byl u pana doktora Novotného v listopadu na určitém zákroku..aplikace SpaceOAR a zlatá zrna. Ze zákroku jsem neměl dobrý pocit, ale přístup pana doktora byl skvělý , každý postup mi vysvětlil. Nakonec jsem odcházel klidný a spokojen. Kliniku a pana doktora Novotného mohu jenom doporučit.

N
Umístění: Urosanté s.r.o. Jiný

Perfektni peče a přistup k pacijentum. Pan doktor je špičkový specialista a sympatak, dokaže poradit,za mně top jednani.Jsem vělmi spokojený , děkuji! Mužů jen doporučit !

Umístění: Urosanté s.r.o. Jiný

Velmi profesionální a zároveň lidský přistup k pacientovi. Srozumitelně vysvětlená diagnóza. Chodím k panu MUDr. Novotnému roky a jsem velmi spokojena. Vyřešili jsme mé dlouhodobé urologické problémy. Pracoviště je moderní a čisté, budete se zde cítit příjemně. Sestry a recepční jsou velmi milé a ochotné.
Mohu jen vřele doporučit!

Umístění: Urosanté s.r.o. Program PREVENCE plus: roční registrace

U pana dr.Novotného jsem byl již opakovaně a nepřestává mě překvapovat svým lidským a zároveň zcela profesionálním přístupem. Vždy se těším na další setkání, i když spolu neřešíme zrovna nejveselejší záležitosti. Pomáhá mi je překonávat.
Moc děkuji

Umístění: Urosanté s.r.o. Jednorázová návštěva

V únoru 2020 jsem byl u MUDr.Novotného na urologickém vyšetření. Doslova mne odzbrojil svým lidským přístupem k pacientovi. Celé návštěva mi nepřipadala jako návštěva u lékaře, ale jako u dobrého přítele, který díky své profesionalitě a odbornosti, mi jen tak jakoby bokem, perfektně stanovil diagnózu a doporučil následný postup. Klobouk dolů a vřelé díky pane doktore. S čistým svědomím doporučuji !!!

Umístění: Urosanté s.r.o. Program PREVENCE plus: roční registrace

Zhruba před 4 lety jsem se u pana doktora Novotného léčil s fimózou. Vzhledem k mým požadavkům se pan doktor snažil léčit konzervativně pomocí masti s kortikoidy. Mast však bohužel nazabrala tak, jak jsem potřeboval, a tak jsem na klinice podstoupil obřízku jakožto ambulantní zákrok v lokální anestezii. S celou péčí jsem zpětně od A až do Z naprosto spokojen. Jak z návštěv, tak ze zákroku jsem měl z počátku velké obavy a strach, ale přátelský přístup pana doktora a velmi příjemné prostředí kliniky mě obav rychle zbavily. Pan doktor je profesionál a člověk na správném místě a i tak citlivou věc jako je návštěva u urologa dokáže udělat zpříjemnit svým přístupem a určitým nadhledem, který jsem v té chvíli velmi ocenil.

Umístění: Urosanté s.r.o. Program PREVENCE plus: roční registrace

Profesionalita, lidskost, uklidnění, pomoc, příjemná atmosféra včetně ostatních zaměstnanců kliniky. Pan doktor má neskutečný přehled, zájem o pacienta, snaží se pomoc, jak jen to lze. Vyšetření, ač nepatří úplně mezi příjemné bylo provedeno naprosto bezbolestně. Time-management tady funguje na jedničku, výsledky z odběrů zaslané druhý den na e-mail automaticky včetně hodnocení. Jsem ráda, že jsem na kliniku narazila a ač jezdíme hodinu a půl, tak pan doktor byl první, kdo se začal zajímat, řešit - klidně bych jela i 3 hodiny po těchto výborných zkušenostech. Nevěřila bych, že se takto může člověk i zasmát na odborném pracovišti, kde přeci jen pacienty svazuje strach a obava. Klaním se před ním, pokud hledáte lékaře (a celý tým kolem něho), který patří opravdu k TOP, tak tady ho najdete!

T
Umístění: Urosanté s.r.o. Jiný

Byl jsem u pana doktora Novotného na cystoskopii. Z toho vyšetření jsem měl panickou hrůzu. Bylo to na mě i vidět. Pan doktor i sestra byli velice empatičtí a udělali maximum, aby vyšetření bylo co nejméně nepříjemné. Sestra mě při vyšetření i hladila, když viděla jak „rozklepanej“ :) Na snížení bolesti jsem dostal entonox a bolest jsem téměř nevnímal. Musím říct, že můj strach byl zbytečný. Chci touto cestou panu doktorovi i sestře poděkovat za citlivý přístup.

Umístění: Urosanté s.r.o.

Byla jsem se čtyřletým synem u pana doktora Novotného. Skvělý přístup, vše vysvětlil, az tady se syn nechal ošetřit bez problémů. Vřele doporučuji i pro děti.

Odpovědi

11 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den. Mám v poslední době problém s močení, musím močit tlakem i když proudem. Léčím se s prostatou 5 let, beru ubritet a omnic tocas PSA v normě. Asi 1 měsíc pijí čaj s pampeliškového kořenů, může být toto důvodem zhoršeného močení? Děkuji za odpověď.

Dobrý den..
jak tak čtu a vidim léky, které užíváte, tak vaše močení bude obeně trochu komplikované. Samozřejmě vliv pití čaje z pampeliškového kořene můžeme mít nějaký vliv na močeni. Tedy bych vysadil, následně dle situace bych navštivil svého urologa, aby situaci přešetřil.
Hezký den Tomáš Novotný

MUDr. Tomáš Novotný

Dobrý den. Můj nevlastní syn má 17,5 roku. Během dne vypije velké množství vody, čaje (třeba 5 sáčků) a občas kávu ( hrnek tak půl na půl). Díky tomu chodí neustále cvrkat. Bohužel už to dospělo t tomu, že když usne ta za hodinku, někdy víc někdy méně, jde na záchod, ale minimálně polovinu cesty už ucvrnkává. Bohužel to nejsou malé kapky. K doktorovi s tím nechce. Poraďte co dělat

Dobrý den.
V prvé řadě by si měl udělat jednoduchý test - mikční karta či diář. Uvidí vyrovanou či nevyrovnanou bilanci příjmu a výdeje tekutin. Následně pokud trpí na urgence a pokud tomu dobře rozumím, by měl navštivít urologa či vzhledem k věku pediatra k vyloučení jiných příčin potíží.
Hezký den Tomáš Novotný

Prohlížet všechny odpovědi