Jsem psycholog, kouč a psychoterapeut. Vystudoval jsem ekonomii a jednooborovou psychologii. Posledních sedm let se věnuji převážně psychologickému poradenství a tři roky také psychoterapii. Absolvoval jsem dvouletý výcvik v koučinku a aktuálně jsem v pětiletém výcviku integrace v psychoterapii. Jsem kandidátním členem České asociace pro psychoterapii, která sdružuje psychoterapeuty ctící etické zásady a splňující kvalifikační předpoklady psychoterapeutické práce.
Setkávám se s klienty ve své soukromé praxi. Spolupracuji také s firmami na individuálních rozvojových programech pro jejich zaměstnance. Témata, kterým se nejčastěji věnujeme jsou vztahové problémy, úzkosti, psychosomatické obtíže, nízké sebevědomí, osobní rozvoj a budování funkčních návyků.
Přijímám:
dospělí
Zobrazit ostatní profily psychoterapeutů v okolíNázory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili Mgr. Tomáš Nováček? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor
Psychoterapeuti v okolí