Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Veronika
Zrovna gynekologie je obor kde se žena svěřuje lékaři se svým nejintimnějším a potřebuje doktora který v ní vzbuzuje důvěru. Pan doktor je tak příjemný, vstřícný, komunikativní, umí vyslechnout, dá se s ním velmi dobře diskutovat. Takže důvěru máte hned. Jsem velmi ráda že jsem si takového lékaře našla.
S panem doktorem jsem se setkala také v Jilemnici a zvěsti o něm rozhodně nelhaly, je sympatický, empatický, usměvavý. Po odborné stránce určitě také perfektní, z vystupování je vidět, že nad věcmi přemýšlí a ví si rady.
Čekací doba úměrná, sestra skvělá, pan doktor je velice komunikativní, empatický a vstřícný. Odbornost neposoudím, ale zdá se, že patří k těm šikovnějším lékařům. Jeho působení v Jilemnici je opředeno chválou, alespoň z doslechu, osobní zkušenost je velice pozitivní.
Velmi příjemný a pečlivý doktor. Vždy ho zajmá co mně trápí a jestli nemám náké potíže.Pokud mám řešíme to spolu a snaží se mi pomoci. Sem sním opravdu spokojená.
Opravdu výborný lékař, má lidský přístup:-)
johnova
Profesionální přístup k pacientkám, velice příjemný a sympatický
Pavla V.
Velmi příjemný člověk,který si rychle získal moji důvěru,přestože nejsem jeho pacientkou dlouho.Má příjemné vystupování a dokáže vyslechnout.Řekla bych profík na svém místě a navíc sympaťák :o)
Vlaďka
Příjemné vystupování a rozhodné jednání, které dává jistotu a uklidní i při "horších" zprávách. Pan doktor je fajn člověk a perfektní odborník. Určitě nejsem sama spokojená pacientka.
Martina M.
Moc hodný doktor,vše hezky a jednodušše vysvětlí.Jsem s ním moc spokojená;o)