Dermatolog Více

České Budějovice 1 adresa

Kontaktní údaje

Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí

Umístění: POLIKLINIKA SEVER, spol. s r.o • Jiný

Pan doktor i sestřička jsou velmi ochotní, vstřícní, milí. Čas objednání seděl na minutu. Během jedné návštěvy mi pomohli s problémem, který se vlekl mnoho let. Kéž by to takto fungovalo u všech lékařů. Děkuji za vše.

E
Umístění: POLIKLINIKA SEVER, spol. s r.o • Jiný

Pana doktora jsem poprvé navštívila letos začátkem jara. Při prvním setkání byl vůči mě vstřícný, s příjemným vystupováním. O mých dvou kožních záležitostech komunikoval se mnou věcně a naprosto srozumitelně. Vysvětlil mi, jak je mám léčit a jak si počínat, protože se jednalo i o závažnější diagnózu. Svůj zájem o mě vyjádřil i pozváním na kontrolu po 3 měsících, s čímž jsem se u nikoho předtím nesetkala. Při následné kontrole jsem mu s velkou radostí oznámila, že jeden problém je zcela vyléčen k mé úplné spokojenosti. Jsem velice ráda, že mám po dlouhé době takového lékaře a jsem jeho stálou pacientkou.

N
Umístění: POLIKLINIKA SEVER, spol. s r.o • Jiný

Při mé návštěvě se pan doktor jen zběžně podíval na místa, kde se mi šíleně rozjel atopický ekzém a sdělil mi, že ho léčí pouze kortikoidy. Dle jeho slov totiž lze léčit jen důsledky a nikoliv příčiny, které bývají v těle. Jeho přístup byl poměrně arogantní a nenechával prostor pro debatu. Porozhlédnu se jinde.

Umístění: POLIKLINIKA SEVER, spol. s r.o...Více • Vyrážka, ekzém Méně

K panu doktoru jsem šla s vyrážkou či ekzémem,která se mi objevovala různě po těle. I přes můj velký zájem dozvědět se příčinu těchto problémů mi nebyl schopný zodpovědět,o co jde. Pouze konstatoval,že při mém stavu (nejprve těhotenství,pak kojení) má 'svázané ruce' a nemůže pátrat po příčině, jen mi může napsat mastičku s kortikoidy, která projevy odstraní.
Jinak je pan doktor milý, s přátelským přístupem. Sestřička také.

Skvělý a pečlivý lékař, mám hodně pih takže musím na kontroly 2x ročně. Pan doktor je vždy ochotný, i když se objevím bez objednání, že se mi něco nezdá. Za mě supr.

uplně nechutně vrzající železný lavice v čekárně, nebo spíše na chodbě :D nezjistil folikulitidu (zánět vlasového váčku) v pokročilem stadiu, který se léčí antibiotiky, žádné kožní laboratorní vyšetření. Předepisovány nesmyslně drahé šampony. Tohoto pána bych typnul spíš na obchodního prezentanta kosmetických přípravků :D než na doktora.

Po stěhování do Českých Budějovic jsem hledala dermatologa, ale všichni měli plný stav. Až čtvrtý lékař, doktor Míka, mě vzal. Jen tak mimochodem jsem se zeptala i na své akné a hned věděl co na to, dostala jsem mastičku a ložisko za tři dny zmizelo. Je to celkem můj pátý dermatolog ale je prvním, který mi na akné napsal něco, co skutečně zabralo. V jeho péči zůstanu. Je to odborník na svém místě a navíc s příjemným vystupováním, a to se v česku nevidí vždycky.

Doktor Míka, mi před dvěma měsíci diagnostikoval suchou kůži, po 14 dnech jsem šel na kontrolu bez zlepšení a dozvěděl jsem se že používám špatné mýdlo. Dnes jsem byl v nemocnici na kožním oddělení kde mi diagnostikovaly svrab!! v pokročilém stádiu. Čili až vám bude lékař tvrdit že svrab se musí projevit do 4 týdnů, déle ne, jako to řekl Dr. Míka, tak se raději ujistěte jiným doktorem který vám může zdělit že svrab se může projevit klidně až po 8 týdnech.....Děkuji Doktoru Míkovi za cenné rady ohledně suché kůže!!!

T

Pana doktora Míku i jeho sestřičku mohu jen chválit, je velice ochotný a snaží se pro mě a mojí malou dcerku, která trpí atopickým ekzémem vždy najít optimální řešení, doporučit spráné výrobky a hlavně neřeší vše jen kortikoidy jako ostatní lékaři. S panem doktorem jsem měla možnost se setkat i v nemocnici a též jsem s jeho přístupem a léčbou byla velice spokojena a co je nejdůležitější, že jsou vidět výsledky. Všem doporučuji.

B

MUDr. Míka je opravdu odborník na svém místě. Celková péče je poskytována na vysoké úrovni a též děkuji za cenné rady, které mi vždy poskytne. Sestřička je velice milá a usměvavá a spolu tvoří výborný tým. Děkuji oběma za profesionální přístup a lidské pochopení.

2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Před měsícem jsem si nechala píchnout piercing do nosu a po 14 dnech se mi nad vpichem objevil krvavý puchýřek, ze kterého neteče hnis, ani nic podobného. Nebolí. Můžete prosím poradit co s tím? Jestli něcím mazat, nebo někam na kožní? Děkuji

Dobrý den, doporučuji se objednat u dermatologa. S pozdravem Dr. Míka

MUDr. Tomáš Míka

Dobrý den, jmenuji se Denisa je mi 40 let už 2 roky mám lokalizovanou sklerodermie, letos v létě mi diagnostikovali sklerodermie v obličeji, pořád mně svědí celý obličej i pokožka ve vlasech ,bolí mně malé klouby, někdy i svaly léčba žádná protož paní doktorka se s tím ješte nesetkala.prosim o ra...Vícedu anebo kontakt na někoho kdo s touto nemocí má nějakou zkušenost . Mám hrozný strach kam až to dojde bez léčby. Děkuji Méně

Dobrý den, dopručuji se objednat na revmatologickou ambulanci. S pozdravem Dr.Míka