MUDr. Tomáš Marek

Praktický lékař Více

Šluknov 1 adresa

Číslo licence : 1173067196

MUDr. Tomáš Marek absolvoval 1. lékařskou fakultu Univerzity Karlovy v Praze. Je v předatestační přípravě v oboru všeobecné praktické lékařství pro dospělé. Aktuálně pečuje o své pacienty v ordinaci praktického lékaře ve Šluknově.

Ordinace Šluknov
V ordinaci se střídají 2 lékaři (MUDr. Marek, MUDr. Váchal) a 5 zdravotních sester.
Pacienti s neodkladnými obtížemi (např. bolesti na hrudi, dušnost) jsou ošetřeni kdykoliv v ordinační době bez ohledu na to, který lékař zrovna ordinuje. V ostatních případech je preferováno, aby pacienti dodržovali ordinační dobu svého stálého lékaře, který zná nejlépe anamnézu a dlouhodobý zdravotní stav daného pacienta.

Jako jediná ordinace praktického lékaře v širokém okolí garantuje svým registrovaným pacientům dostupnou lékařskou péči ve všední dny od 7 do 17 hodin (v pátek od 7 do 11 hodin). Velkou výhodou usnadňující diagnostický proces je možnost objednání na SONO, ECHO a Duplex žil.
Mimo uvedenou ordinační dobu dochází do ordinace každou sobotu v 16:00 zdravotní sestra k aplikaci injekcí, převazům ran či nasazení přístroje na měření krevního tlaku – tlakového Holtera. Mimo ordinační hodiny ordinace poskytujeme i návštěvní službu u pacientů doma.

MUDr. Marek

Fyzikální vyšetření

+1 služba

Jak fungují ceny?

Umístění: Ordinace Šluknov Jiný

Dne 13.3.2024jsem navštívil ordinaci šluknov z důvodu velkých bolestí .Mockrát děkuji šluknovské ordinaci a to pánům doktorům MUDr.XXXX MUDr.XXXX MUDr.Marek a celému personálu
Za to jak se o mě profesionálně postarali. a velká, podpora když jsem musel do nemocnice.
Díky profesionalitě a včasnému odhalení příčin nakonec vše dopadlo dobře .
Ještě jednou mockrát děkuji a vážím si za to, že ve šluknovském Výběžku. Máme tak
Poctivé a profesionální
doktoři a personál
bez nich bych dopadl mnohem hůře
Vše nakonec dopadlo dobře.
a vzkaz pro lidi Buďte v čekárně trpělivý a ohleduplný
Doktoři a personál jsou také jenom lidi, ne stroje a snaží se vám na100%pomoct,
Vážím jsi vaší práce a že jste tady pro nás občany v plném nasazení pomocí kdykoliv.
S úctou a pozdravem šmejkal

Umístění: Ordinace Šluknov celkové vyšetření

pan doktor je velice příjemný, cokoliv se zeptáte tak vysvětlí a snaží se vyřešit, věnuje se pacientovi skutečně velmi zodpovědně, kéž by bylo více takových lékařů

Umístění: Ordinace Šluknov celkové vyšetření

Chtela bych podekovat panu doktorovi Tomasi Markovi za jeho lidsky pristup,za jeho odbornou a komplexni peci kterou se mi u nej dostalo.Tohoto mileho a vstricneho pana doktora vrele doporucuji.