Ordinace
Tyršova 1438/38, Ostrava

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: jiné místo Jiný

Nejlepší zubař v okolí. Naprostá spokojenost. Od první návštěvy jsem nadšená a vidím velký rozdíl, zachránil mi zub, který jiný zubař chtěl vytrhnout. Konečně zubař, který nejprve léčí, a poté hledá jinou alternativu. Za necelý půlrok odvedl kus práce, vyměnil mi staré amalgánové plomby, pod kterými zůstaly kazy za krásné bílé, odstranil zubní kámen, vyvrtal mezizubní kazy a to vše bezbolestně. Profesionalita, pečlivost, vstřícnost, příjemné prostředí, včetně milé a usměvavé sestřičky, co víc si přát.

I
Umístění: Ordinace Jiný

Namísto poskytnutí péče bolestivého prasklého zubu, který mi byl zde před 4 roky spravován, jsem si musel pouze několikkrát vyslechnout, že jsem nechodil na pravidelně na kontroly a byl jsem odmítnut. O nutnosti pravidelných kontrol mě nikdo neinformoval, nevolal ani neposílal žádné pozvánky. Ani po tom, co jsem se omlouval za mou neznalost písemně i ústně mi nebyl nabídnut žádný náhradní termín alespoň pro prvotní rychlé ošetření. O své zuby se starám a nechtěl jsem navštívit jiného lékaře, než právě toho kde mi byl zub spravován. S takovým jednáním jsem se nesetkal u žádného jiného lékaře. Nyní mě bolí obě čelisti a musím shánět jiného stomatologa.

Umístění: Ordinace

Už jsem za svůj život pár ordinací prošla, nikde jsem se ale necítila tak, jako v péči pana doktora. Je odborník na svém místě, opravdu ví, co dělá a své práci rozumí. Spokojený pacient je pro něj na prvním místě. Po mnohých zkušenostech s ošetřením u pana doktora vím, že chce pro své klienty vždy jen to nejlepší, má mou maximální důvěru. S manželem mu vděčíme za zdravé a krásné zuby.

Umístění: Ordinace

Výborný, seriózní lékař na úrovni. Každý dentální problém pro pana doktora se stává výzvou. Velká spokojenost, doporučuji Všem, kdo se opravdu rozhoduje, kde vyřešit spoustu zubních potíží:-)

Navštevuji ordinaci Mudr.Kunerta asi 3 roky,po jeho odborne konzultaci jsem se rozhodla podstoupit vymenu čtyř prednich hornich zubů za keramicke korunky a jsem velice spokojena s jeho praci a take praci laborantky ktera zoubky zhotovila.Jen vřele doporucuji

Chodím k paní dr. Urbanové a jsem velice spokojená. Pokud hledáte kvalitu, pečlivost, komfort a hlavně bezbolestnost, tak tady to najdete. Ordinace i čekárna jsou moderně zařízené, sestřička milá, doktorka usměvavá. Moje zuby jsou vizitkou této ordinace. Ceny přijatelné za tuto kvalitu, musím jen upozornit, že ordinace nemá uzavřené smlouvy s pojišťovnami, a tak si pacient hradí celou částku sám.

N

Už jsme se bál že Ostravě nenajdu pořádného doktora, který používá moderní techniku a postupy které jsou už jinde ve světě samozřejmostí.

Chodím k panu doktorovi Kunertovi již přes rok cca 20 návštěv a musím říci, že jsem se za svůj poměrně dlouhý život s takovým odborníkem ještě nesetkal. Od útlého dětství totiž trpím vrozenou vadou (předkusem), takže jsem si se zuby opravdu užil své. Když jsem poprvé dorazil do ordinace byl můj chrup kromě zmíněné vady díky mé "péči" doslova v dezolátním stavu ať už se týče kazů či zubního kamene. Pana doktora mi doporučil můj známý s tím, že se jedná o skvělou soukromou ordinaci, které není v Ostravě rovno. Po roce zkušeností mohu říci, že vůbec nepřeháněl. Po telefonickém objednání jsem dorazil do špičkově zařízených ordinací, které kromě nejmodernějšího vybavení z USA, vlastních rentgenů mají též svou vlastní zubní laboratoř a ordinaci dentální hygieny. Po osobním přijetí jak panem doktorem, tak personálem (ten je vůči pacientům neuvěřitelně vstřícný), jsem absolvoval nejprve rentgenové vyšetření celého chrupu a poté se mnou pan doktor Kunert provedl osobní konzultaci právě provedených snímků a to musím říci, že jsem se hodně divil, ačkoli jsem předtím chodil k jinému zubaři naprosto pravidelně co půl roku na kontrolu a tudíž jsem se domníval, že nemám v puse žádný kaz. Měl jsem jich tam pod špatně osazenými amalgánovými plombami velký počet a také mi rentgen (myslím, že ho mají ze Švýcarska) odhalil, že mám v jednom s kořenů mé "sedmičky vlevo dole" zalomený a ponechaný kus kovového nástroje od předchozího pana doktora. Takže jsme s panem doktorem nejdříve kompletně prošli můj chrup s tím, že mi navrhl celkovou léčbu od odstranění zubního kamene, vyčištění a vybělení zubů, přes odstranění zubních kazů a nahrazení starých amalgánových plomb novými bílými, včetně estetického vyřešení mé vrozené vady. Dnes po roce mám zuby díky doktoru Kunertovi v téměř perfektním stavu, mohu jej vřele doporučit všem známým a musím řici, že si mě jako pacienta navždy získal svým přístupem, materiálně-technickým zajištěním a také vysokou odborností a erudicí, jež může směle soupeřit s nejlepšími pražskými klinikami.

Jsem spokojená velmi !!! Doporučuji, za ty peníze to stojí ! :) Lucka

Z

Chtěla bych touto cestou zveřejnit svůj názor na práci pana doktora Kunerta. Asi před rokem jsem měla to štěstí a stala se jeho pacientkou na základě doporučení spokojených klientů. Během roku se můj bolavý chrup změnil k nepoznání. Záněty jsou vyléčeny, zubní kazy vyvrtány a místo škaredých černých plomb mám krásné bílé zuby. Zjistila jsem, že není zubař jako zubař. Na každou návštěvu se těším, protože vím, že mě čeká perfektně odvedená práce. Dnes se už zase můžu zvesela usmívat na lidi kolem sebe. V ordinaci u pana doktora Vás čeká opravdový zájem o Váš problém, profesionální lékař, usměvavá a příjemná sestřička a skvěle vybavená ordinace. Souhlasím, že tato investice do zdraví se opravdu vyplatí. Moc děkuji za nové, krásné a funkční zoubky. Pana doktora Kunerta chválím a vřele ho doporučuji!!! Žaneta