MUDr. Tomáš Krmíček

Plzeň 1 adresa

Zubní ordinace

Karlovarská tř. 22, Plzeň 30100

• I

Pečlivý a citlivý lékař. Kdo má strach ze zubařů, tomu jej doporučuji.

• Zubní ordinace Jiný  •

Chodím tam krátce, ale nemohu si nějak stěžovat nebo pan doktor je citlivý a pečlivý, ale ty objednací doby, tak to je hrůza! A velkou výhradu mám k jeho sestře, sice si od vás vezme kontakt, ale mám pocit, že to je vše a ani se neozve jak slíbí! Nevím jestli o tom ví pan doktor nebo pak to by bylo ubohé!

• T

Nejlepší zubař co znám… a kdy jsem měl ;)
    Mohu jenom doporučit !!

• Zubní ordinace Jiný  •

Skvělí a citlivý lékař... zubaře sem se dlouhá léta moc bala a p. Krmicek mi dokázal že ne každý zubař je "řezník

• Zubní ordinace Jiný  •

• skvělý lékař - profesionál, který odvádí výbornou práci a zároveň z něj vyzařuje klid a jistota. Jsem šťastná, že patřím mezi jeho pacienty, díky panu doktorovi jsem se přestala bát zubaře. :o)

• Pan doktor Krmíček je PAN DOKTOR. Takových by mělo být více. Je to vzácnost, která vyřeší co jiní spackali a zachrání co jiní zanedbali. Předem přesně popíše postup a zdůvodní, navrhne varianty, počká na souhlas či názor, pak pracuje a při práci postupně vždy upozorní co právě udělá. Nechává často a dostatečně odpočinout. Zachránil zuby a záněty mnoha lidem, které jsem k němu doporučil. U něj jsem se odnaučil mít strach ze zubaře. Mám ho rád, má i příjemný humor...

• S

Opravdu, mohu pana doktora také doporučit:-)

• K panu doktorovi jako k odborníkovi nemám výhrad, jen mě dost děsí jeho hygiena. To, že nepoužívá rukavice bych i oželela, ale že před samotným vyšetřením sahá na klávesnici u svého počítače a mne pak do úst, to už mne v klidu nenechává. Kvůli tomu zvažuju i jeho výměnu, protože několikrát jsem po ošetření v jeho ordinaci měla i afty, a to na ně běžně netrpím. Pane doktore, nešlo by s tím něco udělat? Děkuji.

• Vše už napsali ostatní.Opravdu je nejlepší.

• Nejlepší zubař, mám ho už 8 let. Opravil to co jiní napáchali a oněch 8 let chodím jenom na kontroly :)