Nejčastěji hledané služby

Běžný termín

Konzultace online

Ostatní služby

GalénMedic s.r.o.

Ordinace praktického lékaře v Košířích, s mnohaletou tradici. Původně provozovaná od roku 1992 paní Dr. Olehlovou v místě polikliniky U dvou srpů.

Od roku 2020 převzal provoz celé ordinace pan Dr. Konečný, který navázal na tradici všeobecného lékařství. Společně se zdravotní sestrou Eliškou Šarbachovou tvoří tým, který je připraven se o vás postarat. Jste připraveni vám nabídnout nejmodernější metody a postupy které tzv. Evidence based medicine nabízí.

Neváhejte se tedy nás obrátit. Těšíme se na Vás, naše pacienty.

Umístění: GalénMedic s.r.o. Běžný termín

Tuto ordinaci nedoporučuji, pan doktor má očividně problém když se žena v pozdějším věku snaží o miminko, navíc mi jeho přístup přišel dost nesoustředěný a poněkud apatický. Déle jsem váhala zda recenzi napsat, již nejsem pacientkou této ordinace.

Umístění: GalénMedic s.r.o. Jiný

Dostupnost lékařské péče u pana doktora pro registrované pacienty je neskutečná. V případě akutnosti se nedovoláte, máte možnost registrace v online systému, kde nejbližší termíny jsou cca 3 neděle a dále. Což u akutních nemocí si myslím, je opravdu nedostačující. A do ordinace se není možné dovolat - nikdo tel. nebere. Za mě služby tohoto praktického lékaře jsou v podstatě úplně k ničemu!

MUDr. Tomáš Konečný

Dovolat se k nám do ordinace ve vytížený čas je občas velmi obtížné, proto doporučuji využít také jiných možností konzultace či objednání. Můžete mi napsat přímo do mailu. Nebo využít našeho objednávkového systému na webu.
V případě akutního stavu, kdy pacient přijde do ordinace rovnou, bez objednání, vyšetříme každého, může nějakou dobu čekat, samozřejmě dle jeho akutního stavu a závažnosti situace.
Základem je u nás slušná, nearogantní forma komunikace. Pokud nejste s našimi službami spokojená, můžete se samozřejmě zaregistrovat k jinému praktickému lékaři.
Přejeme pěkný den.

Umístění: GalénMedic s.r.o. Jiný

Velmi empatický lékař, který zohledňuje celkový stav pacienta a né pouze momentální problém. Jsem spokojena.

Umístění: GalénMedic s.r.o. Běžný termín

S panem doktorem jsem velmi spokojený. Rychlé zasílání e-receptů, reakce na e-maily a snaha vysvětlit lidským způsobem odborné termíny.