Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
H.O
Byla jsem zde na vyšetření s dcerou, pan doktor vše vysvětlil a podrobně se na vše doptal. Odcházela jsem s pocitem, že dcera opravdu prošla vyšetřením...
DANA
S panem doktorem jsem naprosto spokojená. Při zjištění alergie mi vysvětlil veškeré potřebné věci,je to velmi svědomitý lékař. Po odborné stránce nemám co vytknout. Pan doktor i celý jejich tým je skvělý.
Zdena Růžičková
Nemám co dodat,jsem velmi spokojená a to i s panem doktorem,tak se sestřičkami.Děkuji..... a kéž by bylo v dnešní době takových lidiček víc.
petr.bestak
Je mi 51, od svých 13 let jsem se léčil na alergii, bral různé léky, injekce, vakcíny a nic nepomáhalo, nakonec se z alergie vyvinulo atma a před 3 lety jsem se dostal do rukou panu doktoru Kočímu, ten mě vyšetřil, napsal léky a za měsíc bylo po problému. Ted už si mě hlídá jeho kolegyně Mudr Koláčná a jsem velmi spokojen s léčbou i přístupem celého personálu této ordinace. Dokonce si můžu užívat i sporty, na které bych bez vyléčení mohl zapomenout....děkuji pane doktore, paní doktorko i vážené sestřičky :-)
tydlikova
Pokud doktor odmítá léčit kuřáky na astma, nedivte se, to je normální,nemá v lásce ani lidi s nadváhou a tomu taky rozumím.Jinak si myslím, že po odborné stránce není nejhorší.
jaromir.pokorny
Znám pana doktora již od dětství a nemohu si zatím stěžovat, vždy mi pomohl nebo se snažil najít nej řešení. Vřele ho mohu jen doporučit!!!
Nejlepsi doktor ktereho znam.
z mé strany jen OK
MŮJ NÁZOR JE ŽE JE TO TAKY JEN ČLOVĚK KTERÝ MÁ JAKO KDOKOLIV Z NÁS DOBRÉ DNY A ŠPATNÉ DNY, A JE PŘECI NORMÁLNÍ ŽE JE NĚKOMU SYMPATICKÝ A JINÉMU NIKOLIV. KAŽDÝ MÁ SVŮJ NÁZOR A TO JE SPRAVNÉ.MŮJ NÁZOR VŮČI NĚMU JE KLADNÝ..
Helena
K TOMUTO LÉKAŘI CHODÍM UŽ MNOHO LET A VŽDY JSEM BYLA PŘIJATA VLÍDNĚ A VŠE MI BYLO VYSVĚTLENO.MŮJ ZDRAVOTNÍ STAV SE ZLEPŠIL.A POKUD SI SLEČNA NEBO PANÍ BÁRA STĚŽUJE ŽE SE NEBAVÍ S KUŘÁKY,TAK SE NEDIVÍM.ČLOVĚK KTERÝ MÁ ASTMA NEBO ALERGII A KOUŘÍ,TAK MÁ NEJPRVE SA TÍMTO ZLOZVYKEM SKONČIT A PAK SE LÉČIT.TOHOTO LÉKAŘE VŘELE DOPORUČUJI.