PhDr.
Psycholog
Dětský psycholog
Psychoterapeut
Praha 1 adresa
Život je plný změn a stát se může ledacos. Pokud ale naši smluvenou schůzku nezrušíte alespoň 48 hodin předem, budu vám ji účtovat, protože už volný termín patrně neobsadím jiným zájemcem.
Psychologické konzultace • 1 500 Kč
Psychoterapie
Psychoterapie dětí a mladistvých
Jak fungují ceny?
Tereza
Přístup pana Kleisnera mi nevyhovoval, ale jistě se najde hodně lidí, kterým jeho VELMI nekonvenční metody sednou. Terapie pomocí pískoviště a postaviček mi připadá infantilní a vhodná právě tak akorát pro malé děti. Sám pan doktor působí poněkud nevyrovnaně a při řízených vizualizacích, které mi osobně jako terapeutický postup také nesedí, navíc působil vysloveně znuděně a otráveně.
Není možné se objednat přímo u něj na další návštěvu, což mi připadá velmi nešťastné. Frekvence terapií je nutné nastavit podle potřeb klienta, ale zde kvůli výsadnímu objednávání pouze přes platformu Známý Lékař nevíte, zda se na další sezení dostanete za tři dny nebo za měsíc.
I. B.
nedokázal vyřešit náš problém, neumí vyjádřit svůj názor, chybí mu kompetence. není klinický psycholog, utratila jsem peníze a čas a problém není vyřešena.
M.Š
vstřícný a profesionální přístup, zájem o klienta, dochvilnost
Pana doktora, vřele doporučuji!
Po první návštěvě jsem byla opravdu moc spokojená a nadšená ze všeho.
Doporučuji
Pán doktor,mi velice pomohl,velice.
U mne více slov netřeba, doporučuji.
Nikdy víc mi při první návštěvě tolik nikdo nedal.
Děkuji s úctou a pokorou.
Laudinová
Vstřícný, empatický. Vzbuzuje velkou důvěru, syn čerstvě 18 velmi spokojený.
O.M.
Nejlepší! Svůj, ale skvělý. Nenápanými otázkami dokáže velmi rychle identifikovat problém a pojmenovat jej.
KP
Lidský přístup, kamarádské jednání, dcera i rodiče spokojení.
MS
Návštěva proběhla velmi uspokojivě. Rozhovor fundovaný, vstřícný a konstruktivní s cílem pomoci.
Taťána
Nejlepší terapeut . Vřele doporučuji
Děkuji Taťána
P.D.
Dr. Kleisner je neskutečně lidský, vtipný a objektivní a zároveň osobní. Vždy připraven a schopen poskytnout pomoc, která je potřeba a v takové formě, jaká je zrovna potřeba.
Odpovědi
12 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, máme s partnerem oba syny z předešlého manželství. Teď je to dva roky, co jsme spolu. Já mám dvě děti syn Tomáš 10 let, dcera Tereza 8 let. Můj partner má syna Jirku 10 let. Oba kluci se velice hádají a nerozumí si. Myslíme si, že partnerův syn je povahově hypersenzitivní a můj syn narcis. Dokázal by jste nám poradit, jak a jestli je to vůbec možné, mezi nimi nastolit soulad? Jsou oba jak z jiné dimenze. Moc děkuji za odpověď.
Dobrý den, já v tuhle chvíli nevím, co stojí v cestě úspěchu vašich výchovných metod. Na to se spolu můžeme podívat, abyste to mohli změnit.
Dobry den, syn zacal chodit od listopadu do materske skolky. Bohuzel nezvladame adaptacni fazi. Syn krici ze spani, ze tam nechce, uplne se klepe...kazde rano place. Jsem z toho uz zoufala. Pomohl byste nam prosim toto obdobi zvladnou?
Ano, přijďte.
Psychologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze